Kuvayi Milliyet Destanı LYSA'da sahnelendi

Sanat 20.03.2023 - 12:27, Güncelleme: 20.03.2023 - 13:59 6984+ kez okundu.
 

Kuvayi Milliyet Destanı LYSA'da sahnelendi

Nazım Hikmet’in ölümsüz eseri Kuvayi Milliye Destanı, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde Lüleburgazlı sanatçılarca muhteşem bir performansla sahnelendi.
Büyük ilgi gören oyun, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde de yine LYSA’da sahnelenecek. Lüleburgaz Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yılında belirlenen Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı etkinlikleri kapsamında sahnelediği Nazım Hikmet’in ölümsüz eseri Kuvayi Milliye Destanı oyunu büyük bir ilgiyle izlendi. Dakikalarca ayakta alkışlandılar Yönetmenliğini Utku Çorbacı’nın yaptığı oyuncu kadrosunda ise Berrin Akbulut, Binnur Dinç, Eylül Yıldıran, Sara Kaplan, Selda İtak, Yaren Karagöz, Egemen Göksu ve Lüleburgaz Belediyesi Gençlik Korusu’nun yer aldığı oyun salonu tamamen dolduran sanatseverler tarafından dakikalarca alkışlandı. Oyun 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde izleyiciyle tekrar buluşacak.   Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Nazım Hikmet’in ölümsüz eseri Kuvayi Milliye Destanı, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde Lüleburgazlı sanatçılarca muhteşem bir performansla sahnelendi.

Büyük ilgi gören oyun, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde de yine LYSA’da sahnelenecek.

Lüleburgaz Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100’üncü yılında belirlenen Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı etkinlikleri kapsamında sahnelediği Nazım Hikmet’in ölümsüz eseri Kuvayi Milliye Destanı oyunu büyük bir ilgiyle izlendi.

Dakikalarca ayakta alkışlandılar

Yönetmenliğini Utku Çorbacı’nın yaptığı oyuncu kadrosunda ise Berrin Akbulut, Binnur Dinç, Eylül Yıldıran, Sara Kaplan, Selda İtak, Yaren Karagöz, Egemen Göksu ve Lüleburgaz Belediyesi Gençlik Korusu’nun yer aldığı oyun salonu tamamen dolduran sanatseverler tarafından dakikalarca alkışlandı. Oyun 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde izleyiciyle tekrar buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat