Yok Artık Bu Kadarı da Olmaz Demeyin Olur Akp ile Her Şey Olur!

Yazarlar 14.03.2023 - 19:55, Güncelleme: 14.03.2023 - 19:55 8630+ kez okundu.
 

Yok Artık Bu Kadarı da Olmaz Demeyin Olur Akp ile Her Şey Olur!

Dünya tarihinde bir çok inanılmaz ve açıklanamayan olay var
Mesela: Nereden gelip nereye gittikleri halen daha açıklanamayan bir kavim var. Yunan yarım adasında birden bire ortaya çıkarak Anadolu'dan Mısır'a kadar önlerine çıkan her şeyi yok ederek ilerlemiş bir çok kavmi yok etmişler. İnsanlık medeniyetini 1000 yıl geriye götürdüğü söylenen bu topluluğa "Deniz Kavmi" denilmiş. İnanılmaz olan ise geldikleri şekilde hiçbir iz bırakmadan birden bire yok olmuşlar. Mesela: 1901 yılında bir kazı sırasında çok ilginç bir düzenek bulundu. 2000 yıllık olduğu belirlenen bu düzenek birebir analog bir bilgisayarın özelliklerini taşıyordu. Bir ayakkabı kutusu büyüklüğünde ahşap bir kasa içinde yer alan bu düzeneği çalıştırmak için dünyanın en zeki bilim adamları bir araya geldiler. Tüm çabalara rağmen bu düzeneğin sırrı halen daha çözülemedi. Mesela: Şanlıurfa Göbeklitepe'de İnsanlık tarihinin yeniden yazılmasına sebep olan bir kazı yapıldı. 12 bin yıl önce yaşamış insanların inşa ettikleri kesinleşen tapınakların tabanı sıvı sızdırmaz bir şekilde yapılmış, günümüz mühendislik teknolojisini bile hayretler içinde bırakmıştı. Oysa 12 bin yıl önce insanlık henüz mağara devrini yaşamaktaydı.   Bunların çok şaşırtıcı ve inanılmaz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse üzülerek ifade ediyorum ki yanılıyorsunuz. "Yok artık bu kadarı da olmaz" denilen imkansız olaylar günümüzde Türkiye'de yaşanıyor.   7 gün önce geç müdahale sebebiyle enkaz altında ölen insanların yakınlarına  "Bana hakkınızı helal edin" diyerek helalleşmek isteyen partili cumhurbaşkanımız 7 gün sonra "Türkiye bu felaketten yüzünün akı ile çıkmıştır" dedi. Ve hiç kimse "Madem yüzünüzün akı ile çıktınız da 7 gün önce neden helallik istediniz" diye sormadı.   15 gün önce büyük bir organizasyon ile 6 Milyar Dolar yardım toplayan AKP iktidarı'nın İçişleri bakanı 15 gün sonra kameralar karşısına geçerek halkın seferberlik anlayışı ile deprem bölgesine "Çay, şeker, kuru gıda maddeleri" göndermelerini talep etti. Halktan yardım olarak toplanan 6 milyar Doların akibetini ise kimse bilmiyor.   Türkiye'de ki asayişin teminatı olan, silahlı ve silah kullanmaya yetkili bir güç Jandarma teşkilatının en üst kademesindeki kuvvet komutanı, eli kanlı mafya tetikçileri ile birlikte makamında oturarak objektiflere samimi pozlar verdiler. Bizleri kim kimden koruyacak sorusunun cevabı merak ediliyor.   100 binden fazla çok ve tek katlı konutun enkaza döndüğü bir deprem felaketinde resmi ölüm sayısının 48 bin olarak açıklanması tüm dünya bilim adamlarını hayretler içinde bıraktı. Her enkaza yarım insan canı hesabı TÜİK e ait matematiksel bir devrim olarak kabul ediliyor.   Yok artık bu kadar da olmaz demeyin AKP iktidarı ile her şey mümkün Hedef 2028'de hiç insansız Türkiye Verin mehteri Çalsın dombıra   Temel Sağıroğlu
Dünya tarihinde bir çok inanılmaz ve açıklanamayan olay var

Mesela:

Nereden gelip nereye gittikleri halen daha açıklanamayan bir kavim var. Yunan yarım adasında birden bire ortaya çıkarak Anadolu'dan Mısır'a kadar önlerine çıkan her şeyi yok ederek ilerlemiş bir çok kavmi yok etmişler. İnsanlık medeniyetini 1000 yıl geriye götürdüğü söylenen bu topluluğa "Deniz Kavmi" denilmiş. İnanılmaz olan ise geldikleri şekilde hiçbir iz bırakmadan birden bire yok olmuşlar.

Mesela:

1901 yılında bir kazı sırasında çok ilginç bir düzenek bulundu.

2000 yıllık olduğu belirlenen bu düzenek birebir analog bir bilgisayarın özelliklerini taşıyordu. Bir ayakkabı kutusu büyüklüğünde ahşap bir kasa içinde yer alan bu düzeneği çalıştırmak için dünyanın en zeki bilim adamları bir araya geldiler. Tüm çabalara rağmen bu düzeneğin sırrı halen daha çözülemedi.

Mesela:

Şanlıurfa Göbeklitepe'de İnsanlık tarihinin yeniden yazılmasına sebep olan bir kazı yapıldı. 12 bin yıl önce yaşamış insanların inşa ettikleri kesinleşen tapınakların tabanı sıvı sızdırmaz bir şekilde yapılmış, günümüz mühendislik teknolojisini bile hayretler içinde bırakmıştı. Oysa 12 bin yıl önce insanlık henüz mağara devrini yaşamaktaydı.

 

Bunların çok şaşırtıcı ve inanılmaz olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Eğer öyleyse üzülerek ifade ediyorum ki yanılıyorsunuz.

"Yok artık bu kadarı da olmaz" denilen imkansız olaylar günümüzde Türkiye'de yaşanıyor.

 

7 gün önce geç müdahale sebebiyle enkaz altında ölen insanların yakınlarına  "Bana hakkınızı helal edin" diyerek helalleşmek isteyen partili cumhurbaşkanımız 7 gün sonra "Türkiye bu felaketten yüzünün akı ile çıkmıştır" dedi.

Ve hiç kimse "Madem yüzünüzün akı ile çıktınız da 7 gün önce neden helallik istediniz" diye sormadı.

 

15 gün önce büyük bir organizasyon ile 6 Milyar Dolar yardım toplayan AKP iktidarı'nın İçişleri bakanı 15 gün sonra kameralar karşısına geçerek halkın seferberlik anlayışı ile deprem bölgesine "Çay, şeker, kuru gıda maddeleri" göndermelerini talep etti.

Halktan yardım olarak toplanan 6 milyar Doların akibetini ise kimse bilmiyor.

 

Türkiye'de ki asayişin teminatı olan, silahlı ve silah kullanmaya yetkili bir güç Jandarma teşkilatının en üst kademesindeki kuvvet komutanı, eli kanlı mafya tetikçileri ile birlikte makamında oturarak objektiflere samimi pozlar verdiler.

Bizleri kim kimden koruyacak sorusunun cevabı merak ediliyor.

 

100 binden fazla çok ve tek katlı konutun enkaza döndüğü bir deprem felaketinde resmi ölüm sayısının 48 bin olarak açıklanması tüm dünya bilim adamlarını hayretler içinde bıraktı. Her enkaza yarım insan canı hesabı TÜİK e ait matematiksel bir devrim olarak kabul ediliyor.

 

Yok artık bu kadar da olmaz demeyin

AKP iktidarı ile her şey mümkün

Hedef 2028'de hiç insansız Türkiye

Verin mehteri

Çalsın dombıra

 

Temel Sağıroğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kayberen
(23.03.2023 11:18 - #248)
Merhaba Temel Bey, Bizler artık şaşırma mimiği bile felç edilmiş bir toplum haline getirildik. Ne yazık ki... Sorgulamayı suç haline getirmiş taraflar hangimiz daha akıl yoksunuyuz yarışındalar... Üzülüyorum...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat