Teyit mektuplu tankerler 'Boğaz'lardan geçiyor

Haberler 13.12.2022 - 19:26, Güncelleme: 14.12.2022 - 14:57 24397+ kez okundu.
 

Teyit mektuplu tankerler 'Boğaz'lardan geçiyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, sigorta teyit mektubunu vermediği için Türk boğazlarında bekleyen ham petrol yüklü tankerlerden 26'sından 22'sinin uygun teyit mektubunu verdiğini belirtti.
ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, ham petrol yüklü tankerlerden Boğaz geçişlerinde teyit mektubu sunmaları uygulamasının rutin olarak sürdürüleceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında, Türk boğazlarını koruyacak yeni uygulamanın kabulü ile sonuçlanması ve deniz ticaretinin olağan akışı ile devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu bildirdi. Açıklamada tehlikeli yük sınıfındaki ham petrol taşıyan ve ortalama boyları 2 futbol sahası uzunluğundan daha fazla olan tankerlerin Türk boğazlarından geçişinde sebep olabilecekleri ya da karışabilecekleri bir kaza için sigorta yaptırma zorunluluğunun yıllardır boğazların emniyeti için alınan önlemlerden biri olduğu kaydedildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, sigorta teyit mektubunu vermediği için Türk boğazlarında bekleyen ham petrol yüklü tankerlerden 26'sından 22'sinin uygun teyit mektubunu verdiğini belirtti.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü, ham petrol yüklü tankerlerden Boğaz geçişlerinde teyit mektubu sunmaları uygulamasının rutin olarak sürdürüleceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında, Türk boğazlarını koruyacak yeni uygulamanın kabulü ile sonuçlanması ve deniz ticaretinin olağan akışı ile devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu bildirdi.

Açıklamada tehlikeli yük sınıfındaki ham petrol taşıyan ve ortalama boyları 2 futbol sahası uzunluğundan daha fazla olan tankerlerin Türk boğazlarından geçişinde sebep olabilecekleri ya da karışabilecekleri bir kaza için sigorta yaptırma zorunluluğunun yıllardır boğazların emniyeti için alınan önlemlerden biri olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat