Komşular Günü'nü kahve eşliğinde kutlandı

Yerel Haberler 19.11.2022 - 14:29, Güncelleme: 19.11.2022 - 22:48 3027+ kez okundu.
 

Komşular Günü'nü kahve eşliğinde kutlandı

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın; “Kahveniz bizden, komşunuzla keyfini çıkarmak sizden” mesajı
17 Kasım Dünya Komşular Günü dolayısıyla Fatih Belediyesi Halklar İlişkiler Ofisi ekiplerince Fatihli komşulara kahve ikram edildi. İSTANBUL (İGFA) - Fatih halkıyla, çeşitli özel gün ve etkinliklerde sık sık ve özenle bir araya gelen Fatih Belediyesi Halkla İlişkiler Ofisi ekipleri, bu kez Dünya Komşular Günü’nü kutlamak üzere sahadaydı. Ekipler, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın; “Kahveniz bizden, komşunuzla keyfini çıkarmak sizden” mesajını içeren kutlama kartı ile birlikte komşularımıza kültüre 40 yıl hatırı olan Türk kahvesi ikramı gerçekleştirdi.
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın; “Kahveniz bizden, komşunuzla keyfini çıkarmak sizden” mesajı

17 Kasım Dünya Komşular Günü dolayısıyla Fatih Belediyesi Halklar İlişkiler Ofisi ekiplerince Fatihli komşulara kahve ikram edildi.

İSTANBUL (İGFA) - Fatih halkıyla, çeşitli özel gün ve etkinliklerde sık sık ve özenle bir araya gelen Fatih Belediyesi Halkla İlişkiler Ofisi ekipleri, bu kez Dünya Komşular Günü’nü kutlamak üzere sahadaydı. Ekipler, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın; “Kahveniz bizden, komşunuzla keyfini çıkarmak sizden” mesajını içeren kutlama kartı ile birlikte komşularımıza kültüre 40 yıl hatırı olan Türk kahvesi ikramı gerçekleştirdi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat