İBB Şehir Tiyatroları Karagöz Çiftlik Bekçisi Çocuk Oyunuyla Arnavutköy’de

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2022 - 16:30, Güncelleme: 04.11.2022 - 16:30 2674+ kez okundu.
 

İBB Şehir Tiyatroları Karagöz Çiftlik Bekçisi Çocuk Oyunuyla Arnavutköy’de

İstanbul’un her ilçesine oyunlarını götürmeyi hedefleyen İBB Şehir Tiyatroları, Karagöz Çiftlik Bekçisi adlı çocuk oyunuyla Arnavutköy seyircisiyle buluşuyor.   Özgür Atkın’ın yazıp yönettiği Karagöz Çiftlik Bekçisi,  6 Kasım 2022 Pazar günü 14:00’te Arnavutköy Kültür Merkezi’nde küçük seyircilerin karşısına çıkıyor.   İBB Şehir Tiyatroları oyunları sezon boyunca İstanbul’un farklı ilçelerinde sahnelenmeye devam edecek.   Karagöz Çiftlik Bekçisi (3+ Yaş) Karagöz uzun zamandır işsizdir ve iş aramaktadır. Sonunda kendisine bir çiftlikte iş bulur. İşi hayvanların bakımını yapmaktır. Ama ortada bir sorun vardır. Karagöz, hayvanları tanımamaktadır. Özgür Atkın’ın yazıp yönettiği oyunda Elif Verit, Hakan Örge, İrem Erkaya rol alıyor. Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

İstanbul’un her ilçesine oyunlarını götürmeyi hedefleyen İBB Şehir Tiyatroları, Karagöz Çiftlik Bekçisi adlı çocuk oyunuyla Arnavutköy seyircisiyle buluşuyor.

 

Özgür Atkın’ın yazıp yönettiği Karagöz Çiftlik Bekçisi,  6 Kasım 2022 Pazar günü 14:00’te Arnavutköy Kültür Merkezi’nde küçük seyircilerin karşısına çıkıyor.

 

İBB Şehir Tiyatroları oyunları sezon boyunca İstanbul’un farklı ilçelerinde sahnelenmeye devam edecek.

 

Karagöz Çiftlik Bekçisi (3+ Yaş)

Karagöz uzun zamandır işsizdir ve iş aramaktadır. Sonunda kendisine bir çiftlikte iş bulur. İşi hayvanların bakımını yapmaktır. Ama ortada bir sorun vardır. Karagöz, hayvanları tanımamaktadır. Özgür Atkın’ın yazıp yönettiği oyunda Elif Verit, Hakan Örge, İrem Erkaya rol alıyor.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck