Futsalda zirvenin sahibi Nilüfer Belediyesi GESK

Bursa Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 16:25, Güncelleme: 29.09.2021 - 16:25 2265+ kez okundu.
 

Futsalda zirvenin sahibi Nilüfer Belediyesi GESK

Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nin ilk yarısını yenilgisiz şekilde lider tamamladı.Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nde fırtına gibi esiyor. Van’da oynan maçlarda 8 takım mücadele etti. Maçlarının tamamını kazanarak en yakın rakibine 6 puan fark atan Nilüfer Belediyesi GESK sezonun ilk yarısını lider bitirdi.Nilüfer Belediyesi GESK, rakipleri Malatya Yaşilyurt Belediyesi’ni 5-0, Çankaya Belediyesi’ni 3-0, Yenimahalle Belediyesi’ni 6-2, Diyarbakır Kayapınar Belediyesi’ni 7-3, 1915 Çanakkale’yi 9-0, Trabzon Görme Engelliler SSK’yı 3-0 ve Ankara Aktifgençler’i 5-0 mağlup etti. 38 gol atıp sadece 5 gol yiyen Nilüfer Belediyesi GESK, ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanını elde etti.Nilüfer Belediyesi GESK Kulüp Başkanı Ali Genç, “Bütün maçlarını kazanıp lider olan takımımızı tebrik ediyorum. Lig mücadelesi için verdikleri desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. İkinci yarıda da başarılarımızın devamı gelecek ve mutlu sona ulaşacağız” dedi.
Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nin ilk yarısını yenilgisiz şekilde lider tamamladı.

Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nde fırtına gibi esiyor. Van’da oynan maçlarda 8 takım mücadele etti. Maçlarının tamamını kazanarak en yakın rakibine 6 puan fark atan Nilüfer Belediyesi GESK sezonun ilk yarısını lider bitirdi.

Nilüfer Belediyesi GESK, rakipleri Malatya Yaşilyurt Belediyesi’ni 5-0, Çankaya Belediyesi’ni 3-0, Yenimahalle Belediyesi’ni 6-2, Diyarbakır Kayapınar Belediyesi’ni 7-3, 1915 Çanakkale’yi 9-0, Trabzon Görme Engelliler SSK’yı 3-0 ve Ankara Aktifgençler’i 5-0 mağlup etti. 38 gol atıp sadece 5 gol yiyen Nilüfer Belediyesi GESK, ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanını elde etti.

Nilüfer Belediyesi GESK Kulüp Başkanı Ali Genç, “Bütün maçlarını kazanıp lider olan takımımızı tebrik ediyorum. Lig mücadelesi için verdikleri desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. İkinci yarıda da başarılarımızın devamı gelecek ve mutlu sona ulaşacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat