Bigadiç İlçe Emniyet Müdürü görevine başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 13:35, Güncelleme: 29.09.2021 - 13:35 2192+ kez okundu.
 

Bigadiç İlçe Emniyet Müdürü görevine başladı

Balıkesir’in Bigadiç ilçesi İlçe Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Faik Karabaş göreve başladı. Bigadiç’te halkın huzuru, güvenliği ve mutluluğu için en üst seviyede halkın içinde kalarak görevini yerine getireceğini söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Bigadiç’ten pozitif enerji aldığını belirtti.Bigadiç İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, “Gördüğüm kadarıyla küçük şirin ilçemiz, gayet sakin pozitif bir enerji aldım. Bu enerjiyi daha üst seviyeye ilişkilerle düzelterek görev sürem içeresinde halkın huzuru güvenliği ve mutluluğu için en üst seviyede halkın içinde kalarak görevimizle ilgili üzerimize düşen ne varsa en iyi şekilde yapacağız. Halkımıza hizmet etmek için buradayız. Her zaman bütün kapımız sonuna kadar vatandaşlarımıza açık olacak. Sonuna kadar yardımcı olmak için Bigadiç halkımızın yanındayız. İlçemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz özveriyle çalışacağız” dedi.1967 Manisa Kırkağaç doğumlu olan Emniyet Müdürü Faik Karabaş 30 yıllık hizmetleri boyunca Trabzon, Mardin, Kütahya ve Balıkesir illerinde görev yaptı. Karabaş evli ve iki çocuk babası.
Balıkesir’in Bigadiç ilçesi İlçe Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Faik Karabaş göreve başladı. Bigadiç’te halkın huzuru, güvenliği ve mutluluğu için en üst seviyede halkın içinde kalarak görevini yerine getireceğini söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Bigadiç’ten pozitif enerji aldığını belirtti.



Bigadiç İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, “Gördüğüm kadarıyla küçük şirin ilçemiz, gayet sakin pozitif bir enerji aldım. Bu enerjiyi daha üst seviyeye ilişkilerle düzelterek görev sürem içeresinde halkın huzuru güvenliği ve mutluluğu için en üst seviyede halkın içinde kalarak görevimizle ilgili üzerimize düşen ne varsa en iyi şekilde yapacağız. Halkımıza hizmet etmek için buradayız. Her zaman bütün kapımız sonuna kadar vatandaşlarımıza açık olacak. Sonuna kadar yardımcı olmak için Bigadiç halkımızın yanındayız. İlçemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz özveriyle çalışacağız” dedi.

1967 Manisa Kırkağaç doğumlu olan Emniyet Müdürü Faik Karabaş 30 yıllık hizmetleri boyunca Trabzon, Mardin, Kütahya ve Balıkesir illerinde görev yaptı. Karabaş evli ve iki çocuk babası.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat