Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter YBY Woods Açık Hava Sinemasında

Sinemaseverler için ormanda sinema etkinlikleri düzenleyen YBY Woods, 10 Ekim 2023 Salı akşamı Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmini, 12 Ekim Perşembe akşamı ise Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmini YBY Woods Açık Hava Sineması'nda hayranlarıyla buluşturuyor. Sanat ormanı YBY Woods, Kemerburgaz Kent Ormanı havasında sinemaseverleri ağırlamaya devam ediyor.  Ekim’de izleyicileri kültleşen serilerden Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmi ve Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmi ile karşılıyor.   Yüzüklerin Efendisi: İki Kule 10 Ekim’de ormanda   J.R.R. Tolkien’in 3 kitaplık ölümsüz eserinden uyarlanarak hepsi bir arada çekilen 3 filmden ikincisi olan Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmi, 10 Ekim 2023 Salı akşamı 21.00’da YBY Woods açık hava sinemasında izleyicilerini Orta Dünya’nın en tehlikeli yerlerinde maceralarla, yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. Serinin ikinci filminde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenler, büyük karanlığın gelişi ve Yüzük Savaşı’na dek olanların ele alınıyor. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı maceracıları heyecanlandıracak Yayınlandığından bu yana milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter’ın ilk üç filmi arasında yer alan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’nın gösterimi ise 12 Ekim Perşembe akşamı 21.00’da yapılacak. Kitaplarıyla ve filmleriyle tüm dünyayı etkisi altına alan, her yaştan insanı kendine hayran bırakan Harry Potter’in büyülü dünyasının kapıları, yıldızların altında Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz havasında açılıyor.   Etkinliklerin biletlerine biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor. YBY Woods ayrıcalıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor Ziyaretçileri keyifli aktivitelerin beklediği YBY Woods, etkinlik günlerinde kapılarını 15.00’te açıyor; 7’den 70’e herkes için ormanın içinde eğlenceli bir gün sunuyor. Dileyenler kendi sandalyesini, içeceğini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor, ailesiyle ve arkadaşlarıyla doğanın içinde güzel vakit geçirebiliyor.
Ekleme Tarihi: 03 Ekim 2023 - Salı

Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter YBY Woods Açık Hava Sinemasında

Sinemaseverler için ormanda sinema etkinlikleri düzenleyen YBY Woods, 10 Ekim 2023 Salı akşamı Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmini, 12 Ekim Perşembe akşamı ise Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmini YBY Woods Açık Hava Sineması'nda hayranlarıyla buluşturuyor.

Sanat ormanı YBY Woods, Kemerburgaz Kent Ormanı havasında sinemaseverleri ağırlamaya devam ediyor.  Ekim’de izleyicileri kültleşen serilerden Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmi ve Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmi ile karşılıyor.

 

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule 10 Ekim’de ormanda

 

J.R.R. Tolkien’in 3 kitaplık ölümsüz eserinden uyarlanarak hepsi bir arada çekilen 3 filmden ikincisi olan Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmi, 10 Ekim 2023 Salı akşamı 21.00’da YBY Woods açık hava sinemasında izleyicilerini Orta Dünya’nın en tehlikeli yerlerinde maceralarla, yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. Serinin ikinci filminde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenler, büyük karanlığın gelişi ve Yüzük Savaşı’na dek olanların ele alınıyor.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı maceracıları heyecanlandıracak

Yayınlandığından bu yana milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter’ın ilk üç filmi arasında yer alan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’nın gösterimi ise 12 Ekim Perşembe akşamı 21.00’da yapılacak. Kitaplarıyla ve filmleriyle tüm dünyayı etkisi altına alan, her yaştan insanı kendine hayran bırakan Harry Potter’in büyülü dünyasının kapıları, yıldızların altında Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz havasında açılıyor.

 

Etkinliklerin biletlerine biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.

YBY Woods ayrıcalıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor

Ziyaretçileri keyifli aktivitelerin beklediği YBY Woods, etkinlik günlerinde kapılarını 15.00’te açıyor; 7’den 70’e herkes için ormanın içinde eğlenceli bir gün sunuyor. Dileyenler kendi sandalyesini, içeceğini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor, ailesiyle ve arkadaşlarıyla doğanın içinde güzel vakit geçirebiliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat