Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Yandex Metrica ve AppMetrica’nın bilgi güvenliği tescillendi

Yandex’in web sitesi analitiği aracı Yandex Metrica ile Yandex Ads ürün portföyünün bir parçası olan ve hepsi bir arada uygulama analitiği platformu AppMetrica’nın, ISO 27001 sertifikası onaylandı. Bu sertifika, hizmetlerin uluslararası bilgi güvenliği standartlarına tam olarak uygun olduğunu kanıtlıyor. ISO 27001, şirketlerde bilgi güvenliği yönetim sisteminin (ISMS) nasıl yapılandırılması ve sistemde hangi kontrollerin kullanılması gerektiği gibi konularda gereklilikleri belirleyen uluslararası bir standart olarak öne çıkıyor. Denetçiler, yönetim süreçlerinin, teknoloji ve ekipman kullanımının Uluslararası Standardizasyon Örgütü'nün gerekliliklerine ne ölçüde uygun olduğunu değerlendirdi. Denetim sonuçları, Metrica ve AppMetrica'daki risk yönetimi sisteminin en iyi küresel uygulamalara uygun olarak oluşturulup geliştirildiğini ve bilgilerin korunmasını tam olarak sağladığını gösterdi. Metrica, ISO 27001 sertifikasını ilk olarak 2019 yılında aldı ve o tarihten bu yana her yıl onaylanıyor. Eylül ayının başlarında Yandex, AppMetrica'nın SDK kaynak kodunu yayınladı. Yandex ayrıca daha önce Metrica'nın kaynak kodunu da yayınlamıştı. Yandex Ads Hakkında Uluslararası BT şirketi Yandex'in bir parçası olan Yandex Ads, Doğu Avrupa ve BDT'nin lider reklam platformudur. Yandex Ads etkili pazarlama, ürün ve hizmetlerin tanıtımı, web sitelerinin ve uygulamaların reklamlardan para kazanması için eksiksiz bir araç setinin yanı sıra ayrıntılı uygulama analitiği ve yeniden hedefleme çözümleri sunar. Ürünlerimiz, veriye dayalı pazarlama kararlarına olanak sağlar ve reklam oluşturmak için yapay zekâ teknolojilerini kullanır. ads.yandex.com/welcome_tr 
Ekleme Tarihi: 24 Ekim 2023 - Salı

Yandex Metrica ve AppMetrica’nın bilgi güvenliği tescillendi

Yandex’in web sitesi analitiği aracı Yandex Metrica ile Yandex Ads ürün portföyünün bir parçası olan ve hepsi bir arada uygulama analitiği platformu AppMetrica’nın, ISO 27001 sertifikası onaylandı. Bu sertifika, hizmetlerin uluslararası bilgi güvenliği standartlarına tam olarak uygun olduğunu kanıtlıyor.

ISO 27001, şirketlerde bilgi güvenliği yönetim sisteminin (ISMS) nasıl yapılandırılması ve sistemde hangi kontrollerin kullanılması gerektiği gibi konularda gereklilikleri belirleyen uluslararası bir standart olarak öne çıkıyor.

Denetçiler, yönetim süreçlerinin, teknoloji ve ekipman kullanımının Uluslararası Standardizasyon Örgütü'nün gerekliliklerine ne ölçüde uygun olduğunu değerlendirdi. Denetim sonuçları, Metrica ve AppMetrica'daki risk yönetimi sisteminin en iyi küresel uygulamalara uygun olarak oluşturulup geliştirildiğini ve bilgilerin korunmasını tam olarak sağladığını gösterdi. Metrica, ISO 27001 sertifikasını ilk olarak 2019 yılında aldı ve o tarihten bu yana her yıl onaylanıyor.

Eylül ayının başlarında Yandex, AppMetrica'nın SDK kaynak kodunu yayınladı. Yandex ayrıca daha önce Metrica'nın kaynak kodunu da yayınlamıştı.

Yandex Ads Hakkında

Uluslararası BT şirketi Yandex'in bir parçası olan Yandex Ads, Doğu Avrupa ve BDT'nin lider reklam platformudur. Yandex Ads etkili pazarlama, ürün ve hizmetlerin tanıtımı, web sitelerinin ve uygulamaların reklamlardan para kazanması için eksiksiz bir araç setinin yanı sıra ayrıntılı uygulama analitiği ve yeniden hedefleme çözümleri sunar. Ürünlerimiz, veriye dayalı pazarlama kararlarına olanak sağlar ve reklam oluşturmak için yapay zekâ teknolojilerini kullanır.

ads.yandex.com/welcome_tr 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat