Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

The Sims 4’te Aşçılık Keyfi: Home Chef Hustle Paketi Piyasada!

Evinizde usta bir aşçı gibi lezzetli yemekler pişirip konuklarınıza ikram etmek, hatta bu yeteneğinizi gelire dönüştürmek, Home Chef Hustle paketi ile artık mümkün. The Sims 4'ün yeni “Stuff Pack” olarak yayınlanan eklentisi Home Chef Hustle PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıktı! The Sims 4 Home Chef Hustle ile mutfak becerilerinizi geliştirerek yemek pişirmeyi gelire dönüştürebiliyor; yeni yemek pişirme yöntemleri, yeni para kazanma yolları, yeni Yap/Satın Al sistemi, yeni Create a Sim öğeleri ve çok sayıda mutfak aksesuarıyla birlikte usta bir aşçı olma tecrübesi edinebiliyorsunuz. Home Chef Hustle paketi, yemeğe ilgi duymayanların bile ilgisini çekecek türden bir içerik zenginliğiyle geliyor. Oyuna yıllar boyunca birçok kültürden, pek çok tarif eklenmiş durumda ve gittikçe kabarıklaşan bu listede tarif bulmanın daha kolay bir yolu olan filtreleme özelliği de Home Chef Hustle ile birlikte oyunculara sunuluyor. The Sims 4 Home Chef Hustle ile ilgili daha fazla bilgi almak için https://www.ea.com/games/the-sims/news/home-chef-hustle ziyaret edebilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 29 Eylül 2023 - Cuma

The Sims 4’te Aşçılık Keyfi: Home Chef Hustle Paketi Piyasada!

Evinizde usta bir aşçı gibi lezzetli yemekler pişirip konuklarınıza ikram etmek, hatta bu yeteneğinizi gelire dönüştürmek, Home Chef Hustle paketi ile artık mümkün.

The Sims 4'ün yeni “Stuff Pack” olarak yayınlanan eklentisi Home Chef Hustle PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıktı!

The Sims 4 Home Chef Hustle ile mutfak becerilerinizi geliştirerek yemek pişirmeyi gelire dönüştürebiliyor; yeni yemek pişirme yöntemleri, yeni para kazanma yolları, yeni Yap/Satın Al sistemi, yeni Create a Sim öğeleri ve çok sayıda mutfak aksesuarıyla birlikte usta bir aşçı olma tecrübesi edinebiliyorsunuz. Home Chef Hustle paketi, yemeğe ilgi duymayanların bile ilgisini çekecek türden bir içerik zenginliğiyle geliyor.

Oyuna yıllar boyunca birçok kültürden, pek çok tarif eklenmiş durumda ve gittikçe kabarıklaşan bu listede tarif bulmanın daha kolay bir yolu olan filtreleme özelliği de Home Chef Hustle ile birlikte oyunculara sunuluyor.

The Sims 4 Home Chef Hustle ile ilgili daha fazla bilgi almak için https://www.ea.com/games/the-sims/news/home-chef-hustle ziyaret edebilirsiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat