Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

THE ARTISAN ISTANBUL MGALLERY’NİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ EYLEM ATALAY OLDU

Otelcilik sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, Eylem Atalay, 25 Eylül 2023 itibariyle The Artisan İstanbul MGallery’nin yeni Genel Müdürü olarak görevine başladı. Lüks ve “life style” otel segmentinde uzun yıllar deneyimi olan Eylem Atalay, değişen seyehat ve konaklama trendlerinin öncüsü MGallery Hotel Collection’ın İstanbul Gümüşsuyu’ndaki oteli The Artisan Istanbul Mgallery’de yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor. 2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine Hyatt Regency İstanbul’da Pazarlama Koordinatörü olarak başlayan Eylem Atalay, otelcilik sektöründe kariyerine InterContinental, JW Marriott ve Four Seasons gibi farklı markaların Satış ve Pazarlama departmanlarında devam etti. 2015 yılında ilk Genel Müdürlük görevini 10 Karaköy’de alan Atalay, lüks ve “lifestyle” segmentlerinde edindiği deneyim ve yönettiği başarılı otellerle öne çıkıyor. Pazarlama ve yöneticilik konusundaki yeteneklerini birleştirerek edindiği birçok başarı sayesinde operasyonel açıdan mükemmelliği yakalama ve misafir memnuniyeti konusunda çok hassas olan Eylem Atalay, sektörde sonuç odaklı olmayı ve yönettiği otelleri başarılarla dolu, sektörde öncü oteller haline getirmeyi önemseyen bir liderlik anlayışına sahip. Yeni görevi için heyecanlı olduğunu belirten Eylem Atalay, ‘’İstanbul, dünyanın en özel destinasyonlarından biri ve ben bu güzide şehrin en özel otellerinden birinde göreve başlamaktan dolayı çok mutluyum. Şehre kattığı değer, sanata verdiği önem ve mutlu misafir anlayışıyla The Artisan Istanbul MGallery ailesinin bir parçası olmaktan dolayı heyecanlı ve gururluyum” dedi.   Adres: Ömer Avni Mah. İnönü Cad. No: 42 34437 İstanbul Web: www.theartisanistanbul.com Instagram: theartisanistanbul   Detaylı bilgi için: İlayda Hazal Akca E-Mail: ilayda@oberons.co Tel: 0507 329 36 06  
Ekleme Tarihi: 12 Ekim 2023 - Perşembe

THE ARTISAN ISTANBUL MGALLERY’NİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ EYLEM ATALAY OLDU

Otelcilik sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, Eylem Atalay, 25 Eylül 2023 itibariyle The Artisan İstanbul MGallery’nin yeni Genel Müdürü olarak görevine başladı. Lüks ve “life style” otel segmentinde uzun yıllar deneyimi olan Eylem Atalay, değişen seyehat ve konaklama trendlerinin öncüsü MGallery Hotel Collection’ın İstanbul Gümüşsuyu’ndaki oteli The Artisan Istanbul Mgallery’de yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine Hyatt Regency İstanbul’da Pazarlama Koordinatörü olarak başlayan Eylem Atalay, otelcilik sektöründe kariyerine InterContinental, JW Marriott ve Four Seasons gibi farklı markaların Satış ve Pazarlama departmanlarında devam etti. 2015 yılında ilk Genel Müdürlük görevini 10 Karaköy’de alan Atalay, lüks ve “lifestyle” segmentlerinde edindiği deneyim ve yönettiği başarılı otellerle öne çıkıyor.

Pazarlama ve yöneticilik konusundaki yeteneklerini birleştirerek edindiği birçok başarı sayesinde operasyonel açıdan mükemmelliği yakalama ve misafir memnuniyeti konusunda çok hassas olan Eylem Atalay, sektörde sonuç odaklı olmayı ve yönettiği otelleri başarılarla dolu, sektörde öncü oteller haline getirmeyi önemseyen bir liderlik anlayışına sahip.

Yeni görevi için heyecanlı olduğunu belirten Eylem Atalay, ‘’İstanbul, dünyanın en özel destinasyonlarından biri ve ben bu güzide şehrin en özel otellerinden birinde göreve başlamaktan dolayı çok mutluyum. Şehre kattığı değer, sanata verdiği önem ve mutlu misafir anlayışıyla The Artisan Istanbul MGallery ailesinin bir parçası olmaktan dolayı heyecanlı ve gururluyum” dedi.

 

Adres: Ömer Avni Mah. İnönü Cad. No: 42 34437 İstanbul

Web: www.theartisanistanbul.com

Instagram: theartisanistanbul

 

Detaylı bilgi için:

İlayda Hazal Akca

E-Mail: ilayda@oberons.co

Tel: 0507 329 36 06

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat