Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Serdar Ortaç, YBY Woods’ta Hayranlarına Müzik Şöleni Yaşattı

Türk pop müziğin yıldızı Serdar Ortaç, İstanbul’un en büyük açık hava sahnesi YBY Woods’ta ikinci kez hayranları ile buluştu. Mesafe şarkısıyla sahneye çıkan Serdar Ortaç, hafızalara ve gönüllere kazınan şarkılarını coşkuyla seslendirdi. Ünlü sanatçının seyircilerle sık sık sohbet ettiği konseri 8 bin binden fazla müziksever izledi. Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini bir arada yaşatmaya odaklanan YBY Woods, sevilen sanatçı Serdar Ortaç’ı İstanbul’un en büyük açık hava sahnesinde ağırladı. Kemerburgaz Kent Ormanında gerçekleşen konserde 2 saat boyunca sahnede kalan Türk pop müziğinin başarılı ismi Serdar Ortaç, sahne şovlarıyla herkesi büyüledi. Sekiz binden fazla seyircinin hayranlıkla izlediği ve coşkuyla eşlik ettiği konserde ünlü sanatçı Sor, Mesafe, Mikrop ve Bilsem Ki gibi birçok hit parçasını seslendirdi. Konserden önce de Doğal Yaşam Festivali kapsamında bilgilendirici seminerler düzenleyen YBY Woods, kapılarını 11.00’de açarak sağlıklı ürünleri de ziyaretçilerle buluşturdu. Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.
Ekleme Tarihi: 08 Ekim 2023 - Pazar

Serdar Ortaç, YBY Woods’ta Hayranlarına Müzik Şöleni Yaşattı

Türk pop müziğin yıldızı Serdar Ortaç, İstanbul’un en büyük açık hava sahnesi YBY Woods’ta ikinci kez hayranları ile buluştu. Mesafe şarkısıyla sahneye çıkan Serdar Ortaç, hafızalara ve gönüllere kazınan şarkılarını coşkuyla seslendirdi. Ünlü sanatçının seyircilerle sık sık sohbet ettiği konseri 8 bin binden fazla müziksever izledi.

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini bir arada yaşatmaya odaklanan YBY Woods, sevilen sanatçı Serdar Ortaç’ı İstanbul’un en büyük açık hava sahnesinde ağırladı.

Kemerburgaz Kent Ormanında gerçekleşen konserde 2 saat boyunca sahnede kalan Türk pop müziğinin başarılı ismi Serdar Ortaç, sahne şovlarıyla herkesi büyüledi. Sekiz binden fazla seyircinin hayranlıkla izlediği ve coşkuyla eşlik ettiği konserde ünlü sanatçı Sor, Mesafe, Mikrop ve Bilsem Ki gibi birçok hit parçasını seslendirdi.

Konserden önce de Doğal Yaşam Festivali kapsamında bilgilendirici seminerler düzenleyen YBY Woods, kapılarını 11.00’de açarak sağlıklı ürünleri de ziyaretçilerle buluşturdu.

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat