Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Maximum Gençlik Festivali başlıyor!

Hikâyesinin peşinden koşan, kültürle, sanatla, sporla, müzikle yaşayan gençler, Ekim ayı boyunca Maximum Gençlik Festivali’nde buluşacak. Gençlerin  günlük yaşamına dair sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekleyen Türkiye İş Bankası,  BKM iş birliğiyle  Ekim ayında 4 farklı ilde Maximum Gençlik Festivali düzenliyor. İlk kez gerçekleştirilecek olan, gençlerin bir araya geleceği festivalde Maximum Genç Kredi Kartı sahipleri biletlerini ücretsiz alabiliyor. Festival biletleri, Maximum Genç Kredi Kartı sahiplerine hediye Athena, Adamlar, Mert Demir, Sufle ve Alaturca Club, gençlerin heyecanı ve coşkusuyla 6 Ekim’de Ankara Oran Açıkhava Sahnesi, 21 Ekim’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 22 Ekim’de Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu ve 28 Ekim’de İstanbul Maximum Uniq Açıkhava’da buluşacak. Ayrıca festival biletlerini Maximum Genç Kredi Kartı ile alanların bilet tutarı kartlarına iade edilecek. Maximum Genç Kredi Kartı’na İşCep’ten başvurulabiliyor. Maximum Genç’in fırsat ve ayrıcalıklarına www.maximumgenc.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor. Festival Akışı:   16.00 Açılış   17.00 Alaturca Club   18.15 Sufle   19.30 Mert Demir   20.40 Adamlar   22.10 Athena Kampanya Detayları: Maximum Gençlik Festivali için hediye bilet alımı, 15.09.2023 – 28.10.2023 tarihleri arasında Maximum Genç Kredi Kartı ile Biletix web sitesi üzerinden yapılan harcamalarda geçerli. Maximum Genç Kredi Kartı ile bir müşteri en fazla 2 adet bileti ücretsiz alabiliyor. Maximum Genç Kredi Kart ile ödemenizin ardından, bilet tutarı dönem içi hareketlerinde göründükten sonra iade ediliyor.    
Ekleme Tarihi: 25 Eylül 2023 - Pazartesi

Maximum Gençlik Festivali başlıyor!

Hikâyesinin peşinden koşan, kültürle, sanatla, sporla, müzikle yaşayan gençler, Ekim ayı boyunca Maximum Gençlik Festivali’nde buluşacak.

Gençlerin  günlük yaşamına dair sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekleyen Türkiye İş Bankası,  BKM iş birliğiyle  Ekim ayında 4 farklı ilde Maximum Gençlik Festivali düzenliyor. İlk kez gerçekleştirilecek olan, gençlerin bir araya geleceği festivalde Maximum Genç Kredi Kartı sahipleri biletlerini ücretsiz alabiliyor.

Festival biletleri, Maximum Genç Kredi Kartı sahiplerine hediye

Athena, Adamlar, Mert Demir, Sufle ve Alaturca Club, gençlerin heyecanı ve coşkusuyla 6 Ekim’de Ankara Oran Açıkhava Sahnesi, 21 Ekim’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 22 Ekim’de Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu ve 28 Ekim’de İstanbul Maximum Uniq Açıkhava’da buluşacak. Ayrıca festival biletlerini Maximum Genç Kredi Kartı ile alanların bilet tutarı kartlarına iade edilecek.

Maximum Genç Kredi Kartı’na İşCep’ten başvurulabiliyor. Maximum Genç’in fırsat ve ayrıcalıklarına www.maximumgenc.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

Festival Akışı:

 

16.00 Açılış

 

17.00 Alaturca Club

 

18.15 Sufle

 

19.30 Mert Demir

 

20.40 Adamlar

 

22.10 Athena

Kampanya Detayları:

Maximum Gençlik Festivali için hediye bilet alımı, 15.09.2023 – 28.10.2023 tarihleri arasında Maximum Genç Kredi Kartı ile Biletix web sitesi üzerinden yapılan harcamalarda geçerli.

Maximum Genç Kredi Kartı ile bir müşteri en fazla 2 adet bileti ücretsiz alabiliyor.

Maximum Genç Kredi Kart ile ödemenizin ardından, bilet tutarı dönem içi hareketlerinde göründükten sonra iade ediliyor.    

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat