Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Küresel piyasalarda Fed Günü, Bitcoin 34.400$’dan fiyatlanıyor

"ABD Merkez Bankası Fed, 1,5 aylık bir aradan sonra TSİ 21.00'de faiz kararını açıklıyor. Piyasa, politika faizinin değişmeyeceğini ve faiz artırım döngüsünün sona erdiğini bekliyor. Bu beklentilerle Bitcoin 34.400$ üzerinde güne başlıyor ve bu seviyeyi destek olarak görmeye çalışıyor. Aynı şekilde Ethereum da uzun bir sürenin ardından 1.800$ seviyesini aşıyor. Ancak, Fed toplantısının ardından Başkan Powell'ın yapacağı konuşma ve verilecek mesajlar piyasada dalgalanmalara neden olabilir. Ayrıca Türkiye'de kripto varlıklara yönelik regülasyon adımları da yakın bir gelecekte bekleniyor. Bu gelişmeler ışığında kripto piyasasındaki hareketlilik devam ederken, bazı altcoinler yükselirken, ZRX, STORJ ve REN gibi bazıları geri çekildi." - Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2023 - Çarşamba

Küresel piyasalarda Fed Günü, Bitcoin 34.400$’dan fiyatlanıyor

"ABD Merkez Bankası Fed, 1,5 aylık bir aradan sonra TSİ 21.00'de faiz kararını açıklıyor. Piyasa, politika faizinin değişmeyeceğini ve faiz artırım döngüsünün sona erdiğini bekliyor. Bu beklentilerle Bitcoin 34.400$ üzerinde güne başlıyor ve bu seviyeyi destek olarak görmeye çalışıyor.

Aynı şekilde Ethereum da uzun bir sürenin ardından 1.800$ seviyesini aşıyor. Ancak, Fed toplantısının ardından Başkan Powell'ın yapacağı konuşma ve verilecek mesajlar piyasada dalgalanmalara neden olabilir. Ayrıca Türkiye'de kripto varlıklara yönelik regülasyon adımları da yakın bir gelecekte bekleniyor.

Bu gelişmeler ışığında kripto piyasasındaki hareketlilik devam ederken, bazı altcoinler yükselirken, ZRX, STORJ ve REN gibi bazıları geri çekildi."

- Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat