Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Kripto Piyasası Güncellemesi

Kripto para piyasasında, Salı akşamı ortaya çıkan Binance CEO'su CZ'nin istifası ve ABD Adalet Bakanlığı ile olan dava haberleri kısa süreli bir etki yarattı. Ancak, Salı günü %5'e yakın bir düşüş yaşayan piyasa, hızla toparlanarak tekrar 37.000$ seviyelerine ulaştı. Bitcoin, şu anda 37.300$ seviyelerinde alıcı bulurken, lider altcoin Ethereum 2.065$ seviyelerinde fiyatlanıyor. Grayscale'nin spot Bitcoin ETF başvurusunu güncelleyerek SEC'e sunması, SEC yetkilileri ile yapılan görüşmeler ve önerilen kural değişikliğiyle ilgili iyimserlik, piyasadaki önemli gelişmelerden biri oldu. Ayrıca, Binance ve ABD hükümeti arasındaki anlaşma sonrasında ETF konusundaki iyimserliğin arttığı belirtiliyor. Makro gündemde, Fed'in tutanakları da dikkat çekti. Tutanaklar, para politikasında ihtiyatlı bir yaklaşım benimsendiğini ve faiz artırım sürecinin sonuna gelindiği kanısını güçlendirdi. Tutanakların ardından hisse senedi piyasaları ve Bitcoin'de yükseliş yaşandı, birçok altcoin yatırımcısına %10'un üzerinde getiri sağladı. Bugün yerel piyasalarda Merkez Bankası'nın faiz kararı önemli bir gündem maddesi. Saat 14.00'te açıklanacak kararda politika faizinin %35'ten %37,5'e yükseltilmesi bekleniyor. Kararın Dolar/TL kuru ve Bitcoin/TL paritesine etkisi bekleniyor, yeni zirveler görebilir.
Ekleme Tarihi: 23 Kasım 2023 - Perşembe

Kripto Piyasası Güncellemesi

Kripto para piyasasında, Salı akşamı ortaya çıkan Binance CEO'su CZ'nin istifası ve ABD Adalet Bakanlığı ile olan dava haberleri kısa süreli bir etki yarattı. Ancak, Salı günü %5'e yakın bir düşüş yaşayan piyasa, hızla toparlanarak tekrar 37.000$ seviyelerine ulaştı. Bitcoin, şu anda 37.300$ seviyelerinde alıcı bulurken, lider altcoin Ethereum 2.065$ seviyelerinde fiyatlanıyor.

Grayscale'nin spot Bitcoin ETF başvurusunu güncelleyerek SEC'e sunması, SEC yetkilileri ile yapılan görüşmeler ve önerilen kural değişikliğiyle ilgili iyimserlik, piyasadaki önemli gelişmelerden biri oldu. Ayrıca, Binance ve ABD hükümeti arasındaki anlaşma sonrasında ETF konusundaki iyimserliğin arttığı belirtiliyor.

Makro gündemde, Fed'in tutanakları da dikkat çekti. Tutanaklar, para politikasında ihtiyatlı bir yaklaşım benimsendiğini ve faiz artırım sürecinin sonuna gelindiği kanısını güçlendirdi. Tutanakların ardından hisse senedi piyasaları ve Bitcoin'de yükseliş yaşandı, birçok altcoin yatırımcısına %10'un üzerinde getiri sağladı.

Bugün yerel piyasalarda Merkez Bankası'nın faiz kararı önemli bir gündem maddesi. Saat 14.00'te açıklanacak kararda politika faizinin %35'ten %37,5'e yükseltilmesi bekleniyor. Kararın Dolar/TL kuru ve Bitcoin/TL paritesine etkisi bekleniyor, yeni zirveler görebilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat