Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

İrfan Can Kahveci

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu üçüncü hafta maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets’i 3-1 yendi. İrfan Can Kahveci de bu maçla birlikte "Dalya" dedi. Maçın ardından Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından İrfan Can Kahveci’ye üzerinde “100” yazılı forma takdim edildi. Takım arkadaşları da İrfan Can Kahveci’yi tebrik etti. İrfan Can Kahveci kimdir? İrfan Can Kahveci, Türk milli futbolcu ve Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de forma giymektedir. 15 Temmuz 1995 tarihinde Ankara’nın Ayaş ilçesine bağlı Bayat Köyü’nde doğdu. Babası Çorum Bayatlı, annesi ise Yozgatlı olan İrfan Can, futbola 7 yaşında Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda başladı. Futbol okulunda geçirdiği yıllardan sonra seçmelerde kendini göstererek Gençlerbirliği Altyapısına giren İrfan, Fuat Çapa döneminde Gençlerbirliği ile profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzaladı ve 2012-2013 sezonunda Gençlerbirliği A2 takımında düzenli olarak forma giymeye başladı. İrfan Can Kahveci, 2013-2014 sezonunda tecrübe kazanması için Gençlerbirliği’nin altyapı takımı olan Hacettepe’ye gönderildi. Burada 34 maçta 4 gol kaydeden ve Hacettepe’nin 2. Lig’e yükselmesine katkıda bulunan İrfan, 2014-2015 sezonu başında Gençlerbirliği A Takımı kadrosuna alındı. İstanbul Başakşehir ile 2019-2020 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan İrfan Can Kahveci, 2020-21 UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda, Manchester United, Leipzig ve Paris Saint-Germain ile aynı grupta yer alan Başakşehir’de 6 maça çıktı. Leipzig ile oynanan 4. grup maçında hat-trick yaptı. 31 Ocak 2021’de Fenerbahçe’ye transfer olan İrfan Can Kahveci, ilk maçına Antalyaspor karşısında çıktı. Oyuna 67. dakikada sakatlanan Mesut Özil’in yerine dahil oldu. Fenerbahçe formasıyla ilk asistini Erzurumspor ile oynanan 39. hafta maçında Enner Valencia’ya yaptı. Fenerbahçe’deki ilk sezonunda toplamda 5 bin 915 dakika süre alan İrfan Can, 19 gol ve 20 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise tüm kulvarlarda 17 maçta 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2023 - Cumartesi

İrfan Can Kahveci

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu üçüncü hafta maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets’i 3-1 yendi. İrfan Can Kahveci de bu maçla birlikte "Dalya" dedi.

Maçın ardından Teknik Direktör İsmail Kartal tarafından İrfan Can Kahveci’ye üzerinde “100” yazılı forma takdim edildi. Takım arkadaşları da İrfan Can Kahveci’yi tebrik etti.

İrfan Can Kahveci kimdir?

İrfan Can Kahveci, Türk milli futbolcu ve Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de forma giymektedir. 15 Temmuz 1995 tarihinde Ankara’nın Ayaş ilçesine bağlı Bayat Köyü’nde doğdu. Babası Çorum Bayatlı, annesi ise Yozgatlı olan İrfan Can, futbola 7 yaşında Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda başladı. Futbol okulunda geçirdiği yıllardan sonra seçmelerde kendini göstererek Gençlerbirliği Altyapısına giren İrfan, Fuat Çapa döneminde Gençlerbirliği ile profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzaladı ve 2012-2013 sezonunda Gençlerbirliği A2 takımında düzenli olarak forma giymeye başladı.

İrfan Can Kahveci, 2013-2014 sezonunda tecrübe kazanması için Gençlerbirliği’nin altyapı takımı olan Hacettepe’ye gönderildi. Burada 34 maçta 4 gol kaydeden ve Hacettepe’nin 2. Lig’e yükselmesine katkıda bulunan İrfan, 2014-2015 sezonu başında Gençlerbirliği A Takımı kadrosuna alındı. İstanbul Başakşehir ile 2019-2020 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan İrfan Can Kahveci, 2020-21 UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda, Manchester United, Leipzig ve Paris Saint-Germain ile aynı grupta yer alan Başakşehir’de 6 maça çıktı. Leipzig ile oynanan 4. grup maçında hat-trick yaptı.

31 Ocak 2021’de Fenerbahçe’ye transfer olan İrfan Can Kahveci, ilk maçına Antalyaspor karşısında çıktı. Oyuna 67. dakikada sakatlanan Mesut Özil’in yerine dahil oldu. Fenerbahçe formasıyla ilk asistini Erzurumspor ile oynanan 39. hafta maçında Enner Valencia’ya yaptı.

Fenerbahçe’deki ilk sezonunda toplamda 5 bin 915 dakika süre alan İrfan Can, 19 gol ve 20 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise tüm kulvarlarda 17 maçta 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat