Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Formula 1 Tutkunlarının Oyunu Red Bull Tryouts’ta Son Haftaya Giriliyor

Formula 1 tutkunlarının yeteneklerini test edebildikleri oyun Red Bull Tryouts’ta son hafta heyecanı başlıyor. Hafıza, refleks ve odaklanma becerilerinin ölçüldüğü 3 ayrı bölümün yer aldığı oyun 5 haftada yüz binlerce kez oynandı. Gelecek hafta sona erecek Red Bull Tryouts, redbull.com/tr-tr/projects/formula1-tryouts oynanabiliyor. Yarışmanın birincisi ise Red Bull Ring deneyiminin sahibi olacak. Formula 1 pilotlarının antrenmanda kullandıkları metotlara ve egzersizlerine odaklanan oyun Red Bull Tryouts, Türkiye’deki motor sporları tutkunları tarafından yoğun ilgi gördü. Yarış anına değil yarış öncesi hazırlık aşamasına dikkat çeken ve 3 aşamadan oluşan oyunu beş hafta boyunca yüz binlerce kez oynandı. Oyunda beşinci haftanın galibi Kerim Tonkas oldu. Red Bull Tryouts’ta 6 haftanın sonunda en yüksek puanı yapan kişi, Red Bull Ring deneyiminin sahibi olacak. Altı hafta boyunca haftanın birincisi olan isimler ise Red Bull Racing ürünleri kazanıyor. Red Bull Tryouts, redbull.com/tr-tr/projects/formula1-tryouts  adresinden oynanabiliyor.
Ekleme Tarihi: 29 Eylül 2023 - Cuma

Formula 1 Tutkunlarının Oyunu Red Bull Tryouts’ta Son Haftaya Giriliyor

Formula 1 tutkunlarının yeteneklerini test edebildikleri oyun Red Bull Tryouts’ta son hafta heyecanı başlıyor. Hafıza, refleks ve odaklanma becerilerinin ölçüldüğü 3 ayrı bölümün yer aldığı oyun 5 haftada yüz binlerce kez oynandı. Gelecek hafta sona erecek Red Bull Tryouts, redbull.com/tr-tr/projects/formula1-tryouts oynanabiliyor. Yarışmanın birincisi ise Red Bull Ring deneyiminin sahibi olacak.

Formula 1 pilotlarının antrenmanda kullandıkları metotlara ve egzersizlerine odaklanan oyun Red Bull Tryouts, Türkiye’deki motor sporları tutkunları tarafından yoğun ilgi gördü. Yarış anına değil yarış öncesi hazırlık aşamasına dikkat çeken ve 3 aşamadan oluşan oyunu beş hafta boyunca yüz binlerce kez oynandı. Oyunda beşinci haftanın galibi Kerim Tonkas oldu.

Red Bull Tryouts’ta 6 haftanın sonunda en yüksek puanı yapan kişi, Red Bull Ring deneyiminin sahibi olacak. Altı hafta boyunca haftanın birincisi olan isimler ise Red Bull Racing ürünleri kazanıyor.

Red Bull Tryouts, redbull.com/tr-tr/projects/formula1-tryouts  adresinden oynanabiliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat