Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Dolmabahçe Sarayı

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısını yaşatan Dolmabahçe Sarayı, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü coşkusunu yansıtan bir ziyaretçi akınına sahne oluyor. Dolmabahçe Sarayı, 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor. Türk bayraklarını ellerinde gururla taşıyan vatandaşlar ve yabancı turistler, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü Dolmabahçe Sarayı'nda kutlamanın gururunu yaşıyorlar. Kimi ziyaretçiler ise üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğu tişörtler giyerek bu özel güne özel bir anlam katıyorlar. Dolmabahçe Sarayı'nın girişinde uzun bir kuyruk oluşuyor. İstiklal Marşı'nın çalındığı anlarda, saygı duruşunda bulunan vatandaşlar marşa coşkuyla eşlik ediyorlar. Saraya giriş yaptıktan sonra, ziyaretçiler Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu odayı da ziyaret ederek duygusal anlar yaşıyorlar. Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret edenler arasında, Belçika'dan Türkiye'ye tatil için gelen Selin Özçelikel de bulunuyor. Selin Özçelikel, ziyareti sırasında büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, Cumhuriyet'in daha nice yüzyıllar boyunca yaşamasını diledi. Aynı heyecanı paylaşan Yıldız Özçelik ise, Avrupa'da büyüdüklerini ve Atatürk'ün mirasını taşıdıklarını vurgulayarak, "Babamız bizi hep Atatürk çocukları olarak yetiştirdi. Atatürk gibi bir liderimiz olduğu için gururluyuz. Laik bir ülkeyiz ve her şeyimiz var. Daha nice yüzyıllara" dedi. Işık Özçelik ise, Atatürk'ün büyük bir lider olduğunu ve bu günlere gelinmesindeki zorlukları hatırlatarak, Cumhuriyet'in değerini anlattı. Atatürk'e teşekkür eden Işık Özçelik, Cumhuriyet'in kazanımlarının kıymetini her zaman bilmemiz gerektiğini belirtti. Dolmabahçe Sarayı'nın her bölümü, bugün 19.23'e kadar T.C. kimlik kartını gösteren herkes için ücretsiz ziyaret edilebilecek. Bu özel gün, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne duyulan saygı ve sevginin bir ifadesi olarak tarihe geçiyor. Dolmabahçe Sarayı, ziyaretçileri bu anlamlı günde ağırlamaktan gurur duyuyor ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü coşkuyla kutluyor.
Ekleme Tarihi: 29 Ekim 2023 - Pazar

Dolmabahçe Sarayı

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısını yaşatan Dolmabahçe Sarayı, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü coşkusunu yansıtan bir ziyaretçi akınına sahne oluyor. Dolmabahçe Sarayı, 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Türk bayraklarını ellerinde gururla taşıyan vatandaşlar ve yabancı turistler, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü Dolmabahçe Sarayı'nda kutlamanın gururunu yaşıyorlar. Kimi ziyaretçiler ise üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğu tişörtler giyerek bu özel güne özel bir anlam katıyorlar.

Dolmabahçe Sarayı'nın girişinde uzun bir kuyruk oluşuyor. İstiklal Marşı'nın çalındığı anlarda, saygı duruşunda bulunan vatandaşlar marşa coşkuyla eşlik ediyorlar. Saraya giriş yaptıktan sonra, ziyaretçiler Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu odayı da ziyaret ederek duygusal anlar yaşıyorlar.

Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret edenler arasında, Belçika'dan Türkiye'ye tatil için gelen Selin Özçelikel de bulunuyor. Selin Özçelikel, ziyareti sırasında büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, Cumhuriyet'in daha nice yüzyıllar boyunca yaşamasını diledi. Aynı heyecanı paylaşan Yıldız Özçelik ise, Avrupa'da büyüdüklerini ve Atatürk'ün mirasını taşıdıklarını vurgulayarak, "Babamız bizi hep Atatürk çocukları olarak yetiştirdi. Atatürk gibi bir liderimiz olduğu için gururluyuz. Laik bir ülkeyiz ve her şeyimiz var. Daha nice yüzyıllara" dedi.

Işık Özçelik ise, Atatürk'ün büyük bir lider olduğunu ve bu günlere gelinmesindeki zorlukları hatırlatarak, Cumhuriyet'in değerini anlattı. Atatürk'e teşekkür eden Işık Özçelik, Cumhuriyet'in kazanımlarının kıymetini her zaman bilmemiz gerektiğini belirtti.

Dolmabahçe Sarayı'nın her bölümü, bugün 19.23'e kadar T.C. kimlik kartını gösteren herkes için ücretsiz ziyaret edilebilecek. Bu özel gün, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne duyulan saygı ve sevginin bir ifadesi olarak tarihe geçiyor. Dolmabahçe Sarayı, ziyaretçileri bu anlamlı günde ağırlamaktan gurur duyuyor ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü coşkuyla kutluyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat