Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

DeepL Pro Türkiye Lansmanı

DeepL Pro, Türk işletmelerine küresel arenada büyüme fırsatları sunmak üzere Aralık ayında Türkiye'de resmi olarak hizmete girecek. Yapay zeka iletişim araçları paketi DeepL, işletmelerin iletişim stratejilerini dönüştürmeyi amaçlayan temel ürünü DeepL Translator ile öne çıkıyor. DeepL Pro ile küresel iletişimi dönüştürün! Türkiye'de Aralık ayında başlıyor. Şirket, Türkiye'de DeepL Pro aboneliklerinin başlangıç tarihini duyurduğu bir lansman düzenledi. Bu lansmanın Aralık ayına denk gelmesi, Türkiye'deki yapay zeka talebinin artışına paralel olarak planlandı. DeepL Pro, işletmelere çeşitli gelişmiş çeviri seçenekleri sunarak küresel ölçekte büyüme imkanı tanıyor. Yapay zeka çözümleri, iletişim süreçlerinde önemli bir rol oynayarak Türk işletmelerinin üretkenlik ve verimliliklerini artırıyor. Bu da şirketlere küresel varlıklarını genişletme ve yeni pazarlara ulaşma şansı veriyor. DeepL'in CRO'su David Parry-Jones, DeepL Pro'nun Türk şirketlerine getireceği faydaları şu şekilde özetledi: "Müşteri hizmetleri taleplerinin otomatikleştirilmesinden web sitelerinin ve pazarlama materyallerinin çeşitli dillere çevrilmesine kadar süreç otomasyonunda yapay zekanın önemli bir rol oynayacağını öngörüyoruz. DeepL Pro, çeviri kalitesini artırmak, coğrafyalar arasında iletişimi standartlaştırmak, yeni pazarlara ve müşterilere ulaşmak isteyen her işletme için çok önemli ve gerekli." DeepL Pro'nun sağladığı temel özellikler arasında maksimum veri güvenliği, sınırsız metin çevirisi, belge çevirileri için daha yüksek kapasite, daha fazla özelleştirme ve API entegrasyonu bulunuyor. Parry-Jones, "DeepL Pro'nun gelişmiş yapay zeka çeviri yeteneklerinden yararlanan Türk şirketleri, yeni pazarlara kolay bir şekilde girebilir ve verimliliklerini artırabilir. Çevirilerimizin doğruluğu sayesinde, uluslararası ortaklarıyla bağlantı kurabilir ve müşteri ilişkilerini daha anlamlı hale getirebilirler" dedi. DeepL Pro, Aralık ayı itibarıyla satın alınabilecek. Daha fazla bilgi ve abonelik için işletmeler ve profesyoneller, www.deepl.com adresini ziyaret edebilirler.
Ekleme Tarihi: 23 Kasım 2023 - Perşembe

DeepL Pro Türkiye Lansmanı

DeepL Pro, Türk işletmelerine küresel arenada büyüme fırsatları sunmak üzere Aralık ayında Türkiye'de resmi olarak hizmete girecek. Yapay zeka iletişim araçları paketi DeepL, işletmelerin iletişim stratejilerini dönüştürmeyi amaçlayan temel ürünü DeepL Translator ile öne çıkıyor. DeepL Pro ile küresel iletişimi dönüştürün! Türkiye'de Aralık ayında başlıyor.

Şirket, Türkiye'de DeepL Pro aboneliklerinin başlangıç tarihini duyurduğu bir lansman düzenledi. Bu lansmanın Aralık ayına denk gelmesi, Türkiye'deki yapay zeka talebinin artışına paralel olarak planlandı.

DeepL Pro, işletmelere çeşitli gelişmiş çeviri seçenekleri sunarak küresel ölçekte büyüme imkanı tanıyor. Yapay zeka çözümleri, iletişim süreçlerinde önemli bir rol oynayarak Türk işletmelerinin üretkenlik ve verimliliklerini artırıyor. Bu da şirketlere küresel varlıklarını genişletme ve yeni pazarlara ulaşma şansı veriyor.

DeepL'in CRO'su David Parry-Jones, DeepL Pro'nun Türk şirketlerine getireceği faydaları şu şekilde özetledi: "Müşteri hizmetleri taleplerinin otomatikleştirilmesinden web sitelerinin ve pazarlama materyallerinin çeşitli dillere çevrilmesine kadar süreç otomasyonunda yapay zekanın önemli bir rol oynayacağını öngörüyoruz. DeepL Pro, çeviri kalitesini artırmak, coğrafyalar arasında iletişimi standartlaştırmak, yeni pazarlara ve müşterilere ulaşmak isteyen her işletme için çok önemli ve gerekli."

DeepL Pro'nun sağladığı temel özellikler arasında maksimum veri güvenliği, sınırsız metin çevirisi, belge çevirileri için daha yüksek kapasite, daha fazla özelleştirme ve API entegrasyonu bulunuyor. Parry-Jones, "DeepL Pro'nun gelişmiş yapay zeka çeviri yeteneklerinden yararlanan Türk şirketleri, yeni pazarlara kolay bir şekilde girebilir ve verimliliklerini artırabilir. Çevirilerimizin doğruluğu sayesinde, uluslararası ortaklarıyla bağlantı kurabilir ve müşteri ilişkilerini daha anlamlı hale getirebilirler" dedi.

DeepL Pro, Aralık ayı itibarıyla satın alınabilecek. Daha fazla bilgi ve abonelik için işletmeler ve profesyoneller, www.deepl.com adresini ziyaret edebilirler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat