Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Bitcoin 34.000$’ın üzerinde seyrini koruyor

"Son İki Haftada Bitcoin'de %25 Üzeri Performans, Kripto Piyasalarında Yükselen Değerler" Kripto para dünyasında son iki hafta içerisinde %25'ten fazla bir performans sergileyen lider kripto para birimi Bitcoin, son birkaç gündür nispeten sakin bir seyir izliyor ve 34.000 dolar seviyesi üzerinde konsolidasyon gösteriyor. Geçen bir hafta boyunca 34.000 dolar ile 35.000 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yatırımcıların gözündeki algısını olumlu yönde değiştirdi. Bugün sabah saatlerinde 34.200 dolar seviyelerinde işlem gören Bitcoin'e ek olarak, Ethereum da 1.800 doların biraz altında işlem görüyor. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, yaşanan bu gelişmeleri değerlendirdi. Geçtiğimiz hafta dijital varlık fonlarına bireysel ve kurumsal yatırımcılar tarafından 326 milyon dolarlık bir giriş oldu. Bu, Temmuz 2022'den bu yana kaydedilen en yüksek giriş seviyesi olarak kayda geçti. Bu giriş, son iki haftadaki kripto para piyasasındaki yükselişi destekledi ve yakın vadede bu artışın devam etmesi bekleniyor. Kısa vadeli yükselişler, altcoin piyasasına da olumlu bir etki yaptı. Majör kripto paralardan XRP, son iki gün içinde %5 oranında yükselerek olumlu bir ayrışma yaşadı ve 0,56 dolar seviyesini aştı. Solana ise hızlı bir yükseliş ivmesine sahip, yeni günde %10'un üzerinde yükselerek 35 doları geçti. Ayrıca Cardano'daki son bir haftalık %20'yi aşan yükseliş de dikkat çekiyor. Bu yükselişin ardında, Cardano blok zincirindeki kilitli değerlerin 250 milyon doları aşarak yakın dönemin rekor seviyesine yükselmesinin etkisi bulunuyor. Bu hafta, Federal Reserve'in faiz kararı, Jerome Powell'ın açıklamaları ve istihdam verileri Bitcoin'in sakin seyrini etkileyebilir. Ancak Fed'den beklendiği gibi faizlerin sabit tutulması ve olumlu mesajlar verilmesi, Bitcoin'in yeniden yukarı yönlü hareket etmesi için bir neden oluşturabilir. Bu gelişmelerle, haftanın ikinci gününde Bitcoin'de sakin bir seyir devam ediyor ve konsolidasyon sürüyor. Bitcoin'in piyasa hakimiyeti biraz gevşiyor gibi görünüyor ve likidite altcoinlere yöneliyor. ZRX ve BTTC gibi projeler %20'ye kadar yükselişlerle dikkat çekerken, SOL, LINK, XRP ve DOT gibi önemli altcoinler de yatırımcılarına %5 ila %10 arasında kazanç sağlamaya devam ediyorlar.
Ekleme Tarihi: 31 Ekim 2023 - Salı

Bitcoin 34.000$’ın üzerinde seyrini koruyor

"Son İki Haftada Bitcoin'de %25 Üzeri Performans, Kripto Piyasalarında Yükselen Değerler"

Kripto para dünyasında son iki hafta içerisinde %25'ten fazla bir performans sergileyen lider kripto para birimi Bitcoin, son birkaç gündür nispeten sakin bir seyir izliyor ve 34.000 dolar seviyesi üzerinde konsolidasyon gösteriyor. Geçen bir hafta boyunca 34.000 dolar ile 35.000 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yatırımcıların gözündeki algısını olumlu yönde değiştirdi. Bugün sabah saatlerinde 34.200 dolar seviyelerinde işlem gören Bitcoin'e ek olarak, Ethereum da 1.800 doların biraz altında işlem görüyor.

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, yaşanan bu gelişmeleri değerlendirdi.

Geçtiğimiz hafta dijital varlık fonlarına bireysel ve kurumsal yatırımcılar tarafından 326 milyon dolarlık bir giriş oldu. Bu, Temmuz 2022'den bu yana kaydedilen en yüksek giriş seviyesi olarak kayda geçti. Bu giriş, son iki haftadaki kripto para piyasasındaki yükselişi destekledi ve yakın vadede bu artışın devam etmesi bekleniyor. Kısa vadeli yükselişler, altcoin piyasasına da olumlu bir etki yaptı.

Majör kripto paralardan XRP, son iki gün içinde %5 oranında yükselerek olumlu bir ayrışma yaşadı ve 0,56 dolar seviyesini aştı. Solana ise hızlı bir yükseliş ivmesine sahip, yeni günde %10'un üzerinde yükselerek 35 doları geçti. Ayrıca Cardano'daki son bir haftalık %20'yi aşan yükseliş de dikkat çekiyor. Bu yükselişin ardında, Cardano blok zincirindeki kilitli değerlerin 250 milyon doları aşarak yakın dönemin rekor seviyesine yükselmesinin etkisi bulunuyor.

Bu hafta, Federal Reserve'in faiz kararı, Jerome Powell'ın açıklamaları ve istihdam verileri Bitcoin'in sakin seyrini etkileyebilir. Ancak Fed'den beklendiği gibi faizlerin sabit tutulması ve olumlu mesajlar verilmesi, Bitcoin'in yeniden yukarı yönlü hareket etmesi için bir neden oluşturabilir.

Bu gelişmelerle, haftanın ikinci gününde Bitcoin'de sakin bir seyir devam ediyor ve konsolidasyon sürüyor. Bitcoin'in piyasa hakimiyeti biraz gevşiyor gibi görünüyor ve likidite altcoinlere yöneliyor. ZRX ve BTTC gibi projeler %20'ye kadar yükselişlerle dikkat çekerken, SOL, LINK, XRP ve DOT gibi önemli altcoinler de yatırımcılarına %5 ila %10 arasında kazanç sağlamaya devam ediyorlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat