Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

33. Akbank Caz Festivali Özel Bir Davetle Başladı

Akbank’ın kültür-sanat alanındaki köklü girişimi Akbank Sanat, bu yıl 33. Akbank Caz Festivali’ni 33 konserle gerçekleştiriyor. 23 Eylül – 8 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek festival kapsamında Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil’in ev sahipliğinde özel bir davet gerçekleştirildi.    25 Eylül’de ‘yaşayan efsane’ tanımını bütünüyle karşılayan Al Di Meola konseri kapsamında, davetliler keyifli bir kokteylde buluştu. Atatürk Kültür Merkezi - Biz İstanbul’da gerçekleşen davete iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.    Kokteylin ardından davetliler geceye, müzik dünyasına kattıklarıyla ‘kâşif’ yakıştırmasını tartışmasız üstlenen gitar virtüözü Al Di Meola’nin eşsiz performansını AKM Tiyatro Salonu’nda izleyerek devam ettiler. Akbank bu özel davetle bir kez daha unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.
Ekleme Tarihi: 26 Eylül 2023 - Salı

33. Akbank Caz Festivali Özel Bir Davetle Başladı

Akbank’ın kültür-sanat alanındaki köklü girişimi Akbank Sanat, bu yıl 33. Akbank Caz Festivali’ni 33 konserle gerçekleştiriyor. 23 Eylül – 8 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek festival kapsamında Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil’in ev sahipliğinde özel bir davet gerçekleştirildi. 

 

25 Eylül’de ‘yaşayan efsane’ tanımını bütünüyle karşılayan Al Di Meola konseri kapsamında, davetliler keyifli bir kokteylde buluştu. Atatürk Kültür Merkezi - Biz İstanbul’da gerçekleşen davete iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. 

 

Kokteylin ardından davetliler geceye, müzik dünyasına kattıklarıyla ‘kâşif’ yakıştırmasını tartışmasız üstlenen gitar virtüözü Al Di Meola’nin eşsiz performansını AKM Tiyatro Salonu’nda izleyerek devam ettiler. Akbank bu özel davetle bir kez daha unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat