Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 1526 kez görütülendi.
 

Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sabancı Vakfı’nın, 29 yıldır genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri sahiplerini buldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Resim, Heykel ve Türk Sanatları bölümlerinden dereceyle mezun olan 8 öğrenci, toplam 225 Cumhuriyet Altını’nın sahibi oldu. Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, “Gençlerin sanat eğitimlerinde ve bundan sonraki yolculuklarında onları desteklemenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız.” dedi. Tam metin: https://habergalerisi.com/sakip-sabanci-sanat-odulleri-sahiplerini-buldu-130204-haberi
Ekleme Tarihi: 18.11.2022 - 20:47

Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sabancı Vakfı, 29 Yıldır Genç Sanatçılara Desteğini Sürdürüyor

Sabancı Vakfı’nın, 29 yıldır genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri sahiplerini buldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Resim, Heykel ve Türk Sanatları bölümlerinden dereceyle mezun olan 8 öğrenci, toplam 225 Cumhuriyet Altını’nın sahibi oldu. Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, “Gençlerin sanat eğitimlerinde ve bundan sonraki yolculuklarında onları desteklemenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız.” dedi.

Tam metin: https://habergalerisi.com/sakip-sabanci-sanat-odulleri-sahiplerini-buldu-130204-haberi

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat