Anasayfa Yazarlar I&ROOTS Yazı Detayı Bu yazı 1761+ kez okundu.
I&ROOTS
Köşe Yazarı
I&ROOTS
 

Venüs Oğlak Burcu Transiti 23 Ocak 2024

Aşkın, sevginin, güzelliğin, zarafetin, uyumun, öz değerin ve paranın temsili gezegeni olan sevgili Venüs (Afrodit): Venüs hayatı ne kadar keyifli yaşadığımız ve aldığımız hazlarımız ile alakalıdır. Ay’dan gelen duyguları yaşamın içerisine nasıl aktardığımızdır. Sevgi anlayışımız, ilişki algımız ve değer algımızdır. Venüs’ümüzün aldığı açılar kadar hayattan keyif alır, kendimizi değerli hissederiz ama önemli olan neyi, neden yaşadığımızı bilerek harita potansiyelimizin üzerine çıkmak ve gerekli noktaları iyileştirebilmektir. İşte bu yüzden hepimizin haritası parmak izimiz gibi biricik ve kendimize özeldir. Her burçta ortalama 3 hafta kadar kalan Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte Venüs Oğlak temalarının ne olduğunu beraber inceleyelim: Venüs Oğlak Burcundayken Bizi Nasıl Etkiler? 30 Aralık tarihinden itibaren Yay burcunun özgürlüğünde ve maceraperestliğinde olan Venüs artık 23 Ocak itibariyle Oğlak burcunun disiplini ve otoritesi altına geçiyor. 17 Şubat’a kadar buradaki transitine devam edecek. Venüs Oğlak burcunda olduğu zamanlarda biz sevgiyi ciddiyet olarak algılarız. Yani aşkın, sevginin emek ve ciddiyet isteyen bir olgu olduğunu fark ederiz. İlişkilerimizde sabitlik, kalıcılık, mahremiyet, sadıklık (!), olgun davranışlar ve sorumluluk temaları ön planda olur. Çocuksu davranışlar ve eylemlere karşı tahammülümüz azalacaktır. Akılcı ve mantıklı yaklaşımlar yapabilmek ve sorumluluk sahibi olabilmek ekstra önem kazanacak. Sevgide daha gelenekçi ve klasik bir bakış açısına sahiptir. Saygınlık ve başarı hayatının her alanında çok önemlidir. İlişkiye ve sevgiye dair çizilen belli sınırlar vardır ve bunun dışına çıkmak kişiye kendini kötü hissettirebilir. Gölge yönleriyle ise duygularımızda bile sınırlar çizerek kuralcı davranabilir ve hislerimizi karşı tarafa yansıtmakta zorlanabiliriz. Değer algısı düşük bir yerleşimdir, dolayısıyla bize verilen değeri de anlayamayabilir, ilişkideki değerimizi sorguladığımız bir zaman olabilir.  Venüs Oğlak Transitinde Nelere Dikkat Etmeliyiz? Kuralların sevginin önüne geçmediği, Duyguların soğuk, kısıtlayıcı ve eksik kalmayacağı, Kendimize vermediğimiz değeri başkasından beklemediğimiz, Statü, saygınlık ve paranın duygularımızın önüne geçmeyeceği, “El alem ne der?” diye kafamızı takmadan yaşadığımız, İlişkinin iki kişilik olduğunu ve illa birinin bu ilişkiyi “yönetmek” zorunda olmadığını bildiğimiz, Duygularımızı açıkça konuşabildiğimiz, Sorumluluğu tek başımıza kendi üstümüze yüklemek yerine karşı tarafla paylaşabildiğimiz, Değer algımızı yükselttiğimiz bir Venüs Oğlak zamanı olsun. Venüs Oğlak burcu geçişinde kendi doğum haritanızdaki Venüs ve Oğlak burcunu anlamak, sizi nasıl etkilediğini öğrenmek ve bu süreçteki potansiyellerinizi keşfetmek isterseniz detaylı doğum haritası danışmanlığı almanız gerekmektedir. I&ROOTS Uzmanı Astrolog Nazan Kızılağaç Gümüş   Bir önceki yazımız Güneş Kova Burcunda okumak için: https://habergalerisi.com/yazar/iroots/gunes-kova-burcunda-20-ocak-2024-476-kose-yazisi
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2024 - Salı

Venüs Oğlak Burcu Transiti 23 Ocak 2024

Aşkın, sevginin, güzelliğin, zarafetin, uyumun, öz değerin ve paranın temsili gezegeni olan sevgili Venüs (Afrodit): Venüs hayatı ne kadar keyifli yaşadığımız ve aldığımız hazlarımız ile alakalıdır. Ay’dan gelen duyguları yaşamın içerisine nasıl aktardığımızdır. Sevgi anlayışımız, ilişki algımız ve değer algımızdır.

Venüs’ümüzün aldığı açılar kadar hayattan keyif alır, kendimizi değerli hissederiz ama önemli olan neyi, neden yaşadığımızı bilerek harita potansiyelimizin üzerine çıkmak ve gerekli noktaları iyileştirebilmektir. İşte bu yüzden hepimizin haritası parmak izimiz gibi biricik ve kendimize özeldir.

Her burçta ortalama 3 hafta kadar kalan Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte Venüs Oğlak temalarının ne olduğunu beraber inceleyelim:

Venüs Oğlak Burcundayken Bizi Nasıl Etkiler?

30 Aralık tarihinden itibaren Yay burcunun özgürlüğünde ve maceraperestliğinde olan Venüs artık 23 Ocak itibariyle Oğlak burcunun disiplini ve otoritesi altına geçiyor. 17 Şubat’a kadar buradaki transitine devam edecek. Venüs Oğlak burcunda olduğu zamanlarda biz sevgiyi ciddiyet olarak algılarız. Yani aşkın, sevginin emek ve ciddiyet isteyen bir olgu olduğunu fark ederiz. İlişkilerimizde sabitlik, kalıcılık, mahremiyet, sadıklık (!), olgun davranışlar ve sorumluluk temaları ön planda olur. Çocuksu davranışlar ve eylemlere karşı tahammülümüz azalacaktır. Akılcı ve mantıklı yaklaşımlar yapabilmek ve sorumluluk sahibi olabilmek ekstra önem kazanacak.

Sevgide daha gelenekçi ve klasik bir bakış açısına sahiptir. Saygınlık ve başarı hayatının her alanında çok önemlidir. İlişkiye ve sevgiye dair çizilen belli sınırlar vardır ve bunun dışına çıkmak kişiye kendini kötü hissettirebilir.

Gölge yönleriyle ise duygularımızda bile sınırlar çizerek kuralcı davranabilir ve hislerimizi karşı tarafa yansıtmakta zorlanabiliriz. Değer algısı düşük bir yerleşimdir, dolayısıyla bize verilen değeri de anlayamayabilir, ilişkideki değerimizi sorguladığımız bir zaman olabilir. 

Venüs Oğlak Burcu Transiti 23 Ocak 2024

Venüs Oğlak Transitinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Kuralların sevginin önüne geçmediği,
Duyguların soğuk, kısıtlayıcı ve eksik kalmayacağı,
Kendimize vermediğimiz değeri başkasından beklemediğimiz,
Statü, saygınlık ve paranın duygularımızın önüne geçmeyeceği,
“El alem ne der?” diye kafamızı takmadan yaşadığımız,
İlişkinin iki kişilik olduğunu ve illa birinin bu ilişkiyi “yönetmek” zorunda olmadığını bildiğimiz,
Duygularımızı açıkça konuşabildiğimiz,
Sorumluluğu tek başımıza kendi üstümüze yüklemek yerine karşı tarafla paylaşabildiğimiz,
Değer algımızı yükselttiğimiz bir Venüs Oğlak zamanı olsun.

Venüs Oğlak burcu geçişinde kendi doğum haritanızdaki Venüs ve Oğlak burcunu anlamak, sizi nasıl etkilediğini öğrenmek ve bu süreçteki potansiyellerinizi keşfetmek isterseniz detaylı doğum haritası danışmanlığı almanız gerekmektedir.


I&ROOTS Uzmanı
Astrolog Nazan Kızılağaç Gümüş

 

Bir önceki yazımız Güneş Kova Burcunda okumak için: https://habergalerisi.com/yazar/iroots/gunes-kova-burcunda-20-ocak-2024-476-kose-yazisi

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat