Haber Galerisi
Köşe Yazarı
Haber Galerisi
 

Sarmaşık Zamanı’nın kamera arkası görüntüleri yayınlandı

TOD’un 21 Eylül'de izleyici ile buluşan dizisi Sarmaşık Zamanı'nın kamera arkasından görüntüler geldi! TOD’un 21 Eylül'de ekran yolculuğuna başlayan dizisi Sarmaşık Zamanı yayınlanan ilk iki bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde bir araya geldiği dizinin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Set ekibi ve oyuncuların eğlenceli anlarının objektiflere yansıdığı kamera arkası görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu kadrosunda usta isimler Tilbe Saran, Emre Karayel, Emel Çölgeçen ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor. Sarmaşık Zamanı’nın dev oyuncu kadrosunda ayrıca Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Müge Bayramoğlu, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü, Fatih Berk Şahin gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor. KONUSU: Aden Bahçe Sitesinde Arzu’nun gelişiyle bütün dengeler alt üst olacak, mutlu evlilikler büyük kavgalarla yıkılacak, yakın arkadaşlar birbirine düşman olacak, sağlıklı psikolojilerin yerini sapkın düşünceler alacak, kimse kimseye güvenmez olacaktı. Ama ne Arzu’nun ne de sitedekilerin olacaklardan haberi yoktu... Arzu’nun cinayetini araştıran polisler, bu sitede birbirine dolanmış suç ilişkilerine, kıskançlıktan doğan öfkeye, yasak ilişkilere, söylenen yalanlara şahitlik edecek, adeta bir sarmaşığa dönmüş bu ilişkileri sorgularken, site sakinlerinin gerçek yüzlerini görecekti... Kimse aslında göründüğü kişi değildi ama aralarından biri katildi ve polis ona ulaşana dek durmayacaktı... “SARMAŞIK ZAMANI” PLATFORM/KANAL: TOD KATEGORİ: TOD ORIGINALS TÜR: PSİKOLOJİK GERİLİM, DRAMA YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA SENARİST: SAVAŞ KORKMAZ İDARİ YAPIM: OM CONTENT GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ÖZGÜR DEMİR MÜZİSYEN: SERKAN ÖLÇER, ECE ÖLÇER SANAT YÖNETMENİ: ESRA ORAL UYGULAYICI YAPIMCI: DİDEM SAKKAF BAYRAM, MUSTAFA HALİLOĞLU YARDIMCI YÖNETMEN: MUSTAFA PAZARCIK Eğlence Dolu TOD Dünyası 7 Gün Ücretsiz! Sarmaşık Zamanı başta olmak üzere TOD’un popüler dizi, film ve belgesellerinin yer aldığı eğlence paketi, yeni üyeler için yedi gün boyunca ücretsiz olacak. 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında TOD’a ilk defa üye olacak kullanıcılar, “İlk 7 Gün Ücretsiz” kampanyasıyla yayınları bir hafta ücret ödemeden izleyebilecekler. TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde! TOD’dan popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden TOD üyesi olabiliyorlar.TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.todtv.com.tr adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebiliyorlar.
Ekleme Tarihi: 25 Eylül 2023 - Pazartesi

Sarmaşık Zamanı’nın kamera arkası görüntüleri yayınlandı

TOD’un 21 Eylül'de izleyici ile buluşan dizisi Sarmaşık Zamanı'nın kamera arkasından görüntüler geldi!

TOD’un 21 Eylül'de ekran yolculuğuna başlayan dizisi Sarmaşık Zamanı yayınlanan ilk iki bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde bir araya geldiği dizinin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Set ekibi ve oyuncuların eğlenceli anlarının objektiflere yansıdığı kamera arkası görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu kadrosunda usta isimler Tilbe Saran, Emre Karayel, Emel Çölgeçen ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor. Sarmaşık Zamanı’nın dev oyuncu kadrosunda ayrıca Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Müge Bayramoğlu, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü, Fatih Berk Şahin gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor.

KONUSU:

Aden Bahçe Sitesinde Arzu’nun gelişiyle bütün dengeler alt üst olacak, mutlu evlilikler büyük kavgalarla yıkılacak, yakın arkadaşlar birbirine düşman olacak, sağlıklı psikolojilerin yerini sapkın düşünceler alacak, kimse kimseye güvenmez olacaktı. Ama ne Arzu’nun ne de sitedekilerin olacaklardan haberi yoktu... Arzu’nun cinayetini araştıran polisler, bu sitede birbirine dolanmış suç ilişkilerine, kıskançlıktan doğan öfkeye, yasak ilişkilere, söylenen yalanlara şahitlik edecek, adeta bir sarmaşığa dönmüş bu ilişkileri sorgularken, site sakinlerinin gerçek yüzlerini görecekti... Kimse aslında göründüğü kişi değildi ama aralarından biri katildi ve polis ona ulaşana dek durmayacaktı...

“SARMAŞIK ZAMANI”

PLATFORM/KANAL: TOD

KATEGORİ: TOD ORIGINALS

TÜR: PSİKOLOJİK GERİLİM, DRAMA

YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA

SENARİST: SAVAŞ KORKMAZ

İDARİ YAPIM: OM CONTENT

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ÖZGÜR DEMİR

MÜZİSYEN: SERKAN ÖLÇER, ECE ÖLÇER

SANAT YÖNETMENİ: ESRA ORAL

UYGULAYICI YAPIMCI: DİDEM SAKKAF BAYRAM, MUSTAFA HALİLOĞLU

YARDIMCI YÖNETMEN: MUSTAFA PAZARCIK

Eğlence Dolu TOD Dünyası 7 Gün Ücretsiz!

Sarmaşık Zamanı başta olmak üzere TOD’un popüler dizi, film ve belgesellerinin yer aldığı eğlence paketi, yeni üyeler için yedi gün boyunca ücretsiz olacak. 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında TOD’a ilk defa üye olacak kullanıcılar, “İlk 7 Gün Ücretsiz” kampanyasıyla yayınları bir hafta ücret ödemeden izleyebilecekler.

TOD Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

TOD’dan popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, yıllık paket ile ayda 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden TOD üyesi olabiliyorlar.TOD mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.todtv.com.tr adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. TOD’a ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paketleri kapsamındaki içerikleri beIN CONNECT’ten izleyebiliyorlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat