Aydan Erdoğan
Köşe Yazarı
Aydan Erdoğan
 

Gücüm Kalmadı

Final Bölüm 8: Gücüm Kalmadı Keşke o gün kovmak yerine öldürseydim seni. “Herkes bildiği ya da duyduğu şeyleri burada anlattı. Ben kendisine yıllarca inanarak hizmet ettim. Ortada hiçbir şey yokken beni durup dururken büyük davetin olacağı gün kovdu. Üstelik hakkım olan paramı vermeden… Sebebini sordum, benim yerime daha genç birini bulduğunu söyledi. Bu çok ağrıma gitti. Bana o kadar çok hakaret ettiği zamanlar oldu, ben hepsini yuttum. Bana bunak dedi, hepiniz biliyorsunuz cinsel tercihimle beni aşağıladı. Tüm bunlara rağmen…” Tabi tabi canım benim, bildiklerimle susturdum seni, bunakmış da falanmış filanmış, sen onları benim külahıma anlat. Ne kadar sapık olduğunu bir tek ben biliyorum. “Davet günü beni tüm çalışanların önünde küçük düşürüp kovunca, artık intikam almamın zamanı geldi dedim. Yosef’i aradım, her şeyi anlattım. Viktor ve arkadaşları davete uşak ve hizmetçi kılığında geldiler, onları içeri ben aldım.” Vay nankör yıllarca yanımdaydın, ilk tekmede sırtımdan hançerledin beni, bir de utanmadan matah bir şeymiş gibi anlatıyor.  8. bölümün tamamını okumak için: https://habergalerisi.com/final-bolum-8-gucum-kalmadi-15434-haberi
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2022 - Perşembe

Gücüm Kalmadı

Final Bölüm 8: Gücüm Kalmadı

Keşke o gün kovmak yerine öldürseydim seni. “Herkes bildiği ya da duyduğu şeyleri burada anlattı. Ben kendisine yıllarca inanarak hizmet ettim. Ortada hiçbir şey yokken beni durup dururken büyük davetin olacağı gün kovdu. Üstelik hakkım olan paramı vermeden… Sebebini sordum, benim yerime daha genç birini bulduğunu söyledi. Bu çok ağrıma gitti. Bana o kadar çok hakaret ettiği zamanlar oldu, ben hepsini yuttum.

Bana bunak dedi, hepiniz biliyorsunuz cinsel tercihimle beni aşağıladı. Tüm bunlara rağmen…” Tabi tabi canım benim, bildiklerimle susturdum seni, bunakmış da falanmış filanmış, sen onları benim külahıma anlat. Ne kadar sapık olduğunu bir tek ben biliyorum. “Davet günü beni tüm çalışanların önünde küçük düşürüp kovunca, artık intikam almamın zamanı geldi dedim. Yosef’i aradım, her şeyi anlattım. Viktor ve arkadaşları davete uşak ve hizmetçi kılığında geldiler, onları içeri ben aldım.” Vay nankör yıllarca yanımdaydın, ilk tekmede sırtımdan hançerledin beni, bir de utanmadan matah bir şeymiş gibi anlatıyor. 

8. bölümün tamamını okumak için: https://habergalerisi.com/final-bolum-8-gucum-kalmadi-15434-haberi

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat