Muharrem İnce, Bursaspor’u ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2021 - 16:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 16:05 1669+ kez okundu.
 

Muharrem İnce, Bursaspor’u ziyaret etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti. İnce, “Bursa’mızın önemli markalarından, futbolumuzun önemli bir değeri olan Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ettik. Timsahlara başarı dileklerimizi ilettik” açıklamasında bulundu.Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaretler için bugün Bursa’ya geldi. İnce Bursa ziyaretinde Bursaspor’u da boş geçmedi. Muharrem İnce, saat 13.00’de basına kapalı şekilde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yeşil-beyazlı kulübü ziyaret etti. Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler ve yöneticiler ile bir araya gelen Muharrem İnce, yeşil-beyazlı kulübe övgüler yağdırdı. İnce, şunları söyledi: “Bursa’mızın önemli markalarından, futbolumuzun önemli bir değeri olan Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ettik. Timsahlara başarı dileklerimizi ilettik. Konuşmanın ardından sahaya çıkan Muharrem İnce, penaltı atışları yaptı. Ziyaretin sonunda ise Başkan Hayrettin Gülgüler, İnce’ye Bursaspor forması hediye etti.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti. İnce, “Bursa’mızın önemli markalarından, futbolumuzun önemli bir değeri olan Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ettik. Timsahlara başarı dileklerimizi ilettik” açıklamasında bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaretler için bugün Bursa’ya geldi. İnce Bursa ziyaretinde Bursaspor’u da boş geçmedi. Muharrem İnce, saat 13.00’de basına kapalı şekilde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yeşil-beyazlı kulübü ziyaret etti. Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler ve yöneticiler ile bir araya gelen Muharrem İnce, yeşil-beyazlı kulübe övgüler yağdırdı. İnce, şunları söyledi: “Bursa’mızın önemli markalarından, futbolumuzun önemli bir değeri olan Bursaspor Kulübü’nü ziyaret ettik. Timsahlara başarı dileklerimizi ilettik. Konuşmanın ardından sahaya çıkan Muharrem İnce, penaltı atışları yaptı. Ziyaretin sonunda ise Başkan Hayrettin Gülgüler, İnce’ye Bursaspor forması hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat