Kuyuya Taş Atıyoruz Etkinliği 20 Şubat’ta!

Haberler 13.02.2024 - 18:34, Güncelleme: 13.02.2024 - 18:34 13994+ kez okundu.
 

Kuyuya Taş Atıyoruz Etkinliği 20 Şubat’ta!

ENTERTECH İstanbul Teknokent tarafından gerçekleştirilen konsept bir etkinlik olan Kuyuya Taş Atıyoruz Etkinliği bu ay Tekno Rekabet ana temasıyla 20 Şubat’ta gerçekleştirilecek!
Teknoloji her geçen gün bir önceki aşamaya göre çok daha hızlı ve çevik bir biçimde gelişim gösterirken girişimcilik ekosistemi de aynı doğrultuda hem teknolojiyi besleyen hem de teknolojiden beslenen bir yapıda gelişimini sürdürüyor. Peki “teknoloji”, “girişimcilik” ve “rekabet” olgusal veya yapısal olarak aynı başlıkta değerlendirildiğinde süreç nasıl işliyor? Bu soru ve çok daha fazlası bu ay 20 Şubat’ta Tekno Rekabet başlığıyla gerçekleştirilecek olan Kuyuya Taş Atıyoruz etkinliğinde yanıt bulacak. Ekosistem paydaşlarının katılımıyla ve karşılıklı sohbet havasında gerçekleşecek olan etkinliğe dair tüm merak edilenleri sizler için derledik. İşte detaylar! Kuyuya Taş Atıyoruz Etkinliği 20 Şubat’ta! ENTERTECH İstanbul Teknokent tarafından gerçekleştirilen konsept bir etkinlik olan Kuyuya Taş Atıyoruz etkinliği bu ay 20 Şubat’ta “Tekno Rekabet” ana temasıyla düzenlenecek. Workinton Levent 199‘daki etkinlik saat 19:00’da başlayacak. Girişimcilik ekosistemi odağında önemli değerlendirmelerin yapılacağı etkinliğin medya partneri Branding Türkiye olurken etkinliğin moderatörlüğünü Engin Alemdar yapacak. Bilgi ve deneyim paylaşımına ek olarak network fırsatının da olacağı Kuyuya Taş Atıyoruz’un bu ayki konuğu ise CarrTell CEO’su Batuhan Tosunoğlu oldu. Teknoloji, girişimcilik ve rekabet gibi önemli kavramların gündeme alınacağı etkinliğe kaydolmak ve etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için “Bilgi Ve Kayıt”a tıklamanız yeterli. Formu eksiksiz doldurmayı unutmayın. BİLGİ VE KAYIT Etkinlik Detayları Etkinlik Adı: Kuyuya Taş Atıyoruz Ana Tema: Tekno Rekabet Moderatör: Engin Alemdar Konuşmacı: Batuhan Tosunoğlu Tarih: 20 Şubat 2024 Mekan: Workinton Levent 199 Adres: Büyükdere Caddesi No:199, Levent 199, İstanbul Entertech İstanbul Teknokent I Hakkında İstanbul Teknokent, 17.12.2009 tarihinde İstanbul Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği çerçevesinde kurulmuştur ve 01.04.2012 tarihinde faaliyete geçmiştir. Misyon Yeni ve ileri teknolojileri hedefleyen firma, girişimci ve akademisyenler için Ar-Ge çalışmalarını yürütebilecekleri Üniversite, sanayi ve kamu destekli bilimsel, ekonomik ve sosyal ortamı oluşturmak ve bu ortamda elde edilen Ar-Ge çıktılarının sürdürülebilir kalkınma odaklı ticari ürün, yöntem veya hizmetlere dönüştürülmesini sağlamaktır. Vizyon Sosyal ve teknolojik etki odaklı sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen ve küresel çapta geleceği şekillendiren bir inovasyon ekosistemi oluşturmaktır.
ENTERTECH İstanbul Teknokent tarafından gerçekleştirilen konsept bir etkinlik olan Kuyuya Taş Atıyoruz Etkinliği bu ay Tekno Rekabet ana temasıyla 20 Şubat’ta gerçekleştirilecek!

Teknoloji her geçen gün bir önceki aşamaya göre çok daha hızlı ve çevik bir biçimde gelişim gösterirken girişimcilik ekosistemi de aynı doğrultuda hem teknolojiyi besleyen hem de teknolojiden beslenen bir yapıda gelişimini sürdürüyor. Peki “teknoloji”, “girişimcilik” ve “rekabet” olgusal veya yapısal olarak aynı başlıkta değerlendirildiğinde süreç nasıl işliyor? Bu soru ve çok daha fazlası bu ay 20 Şubat’ta Tekno Rekabet başlığıyla gerçekleştirilecek olan Kuyuya Taş Atıyoruz etkinliğinde yanıt bulacak.

Ekosistem paydaşlarının katılımıyla ve karşılıklı sohbet havasında gerçekleşecek olan etkinliğe dair tüm merak edilenleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Kuyuya Taş Atıyoruz Etkinliği 20 Şubat’ta!

ENTERTECH İstanbul Teknokent tarafından gerçekleştirilen konsept bir etkinlik olan Kuyuya Taş Atıyoruz etkinliği bu ay 20 Şubat’ta “Tekno Rekabet” ana temasıyla düzenlenecek. Workinton Levent 199‘daki etkinlik saat 19:00’da başlayacak. Girişimcilik ekosistemi odağında önemli değerlendirmelerin yapılacağı etkinliğin medya partneri Branding Türkiye olurken etkinliğin moderatörlüğünü Engin Alemdar yapacak. Bilgi ve deneyim paylaşımına ek olarak network fırsatının da olacağı Kuyuya Taş Atıyoruz’un bu ayki konuğu ise CarrTell CEO’su Batuhan Tosunoğlu oldu.

Teknoloji, girişimcilik ve rekabet gibi önemli kavramların gündeme alınacağı etkinliğe kaydolmak ve etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için “Bilgi Ve Kayıt”a tıklamanız yeterli. Formu eksiksiz doldurmayı unutmayın.

BİLGİ VE KAYIT

Etkinlik Detayları

Etkinlik Adı: Kuyuya Taş Atıyoruz

Ana Tema: Tekno Rekabet

Moderatör: Engin Alemdar

Konuşmacı: Batuhan Tosunoğlu

Tarih: 20 Şubat 2024

Mekan: Workinton Levent 199

Adres: Büyükdere Caddesi No:199, Levent 199, İstanbul

Entertech İstanbul Teknokent I Hakkında

İstanbul Teknokent, 17.12.2009 tarihinde İstanbul Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde, 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği çerçevesinde kurulmuştur ve 01.04.2012 tarihinde faaliyete geçmiştir.

Misyon

Yeni ve ileri teknolojileri hedefleyen firma, girişimci ve akademisyenler için Ar-Ge çalışmalarını yürütebilecekleri Üniversite, sanayi ve kamu destekli bilimsel, ekonomik ve sosyal ortamı oluşturmak ve bu ortamda elde edilen Ar-Ge çıktılarının sürdürülebilir kalkınma odaklı ticari ürün, yöntem veya hizmetlere dönüştürülmesini sağlamaktır.

Vizyon

Sosyal ve teknolojik etki odaklı sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen ve küresel çapta geleceği şekillendiren bir inovasyon ekosistemi oluşturmaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat