Kırklareli Türkiye’ye örnek oluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2021 - 14:40, Güncelleme: 21.09.2021 - 14:40 4634+ kez okundu.
 

Kırklareli Türkiye’ye örnek oluyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı verilere göre, en az iki doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfusa göre aşılama oranı yüzde 76,4 ile Kırklareli birinci sırda yer alıyor.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından paylaştığı verilere göre, Türkiye’de ikinci doz aşı olan vatandaşların ortalaması yüzde 68,13 olduğunu duyurdu. Bu kapsamda en az iki doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfusa göre aşılama oranı yüzde 76,4 ile Kırklareli birinci sırada yer alıyor.Kırklareli Valisi Osman Bilgin de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlimizde halkımızın yüzde 76,4’ünün 2 doz aşısını tamamlaması ile aşılama oranında Türkiye birincisi olduk. Kırklarelili hemşerilerimi tebrik ediyorum. İyi ki varsınız, her zaman sizinle gurur duyuyorum. Emeği geçen sağlık çalışanlarımız, çalışma arkadaşlarım ve duyarlı halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.Vatandaşlar randevularını alarak hastane ve aile sağlığı merkezlerinde aşılarını yaptırıyor. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aşısını olan Abidin Edret, aşılama çalışmalarında Kırklareli, Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti. Edret, “Kırklareli’miz aşılamada birinci sırada yer alıyor, inşallah en yakın zamanda tüm Türkiye’nin aşılanmasını temenni ediyorum. Her şeyin başı sağlık, herkes aşısını olsun” diye konuştu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı verilere göre, en az iki doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfusa göre aşılama oranı yüzde 76,4 ile Kırklareli birinci sırda yer alıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından paylaştığı verilere göre, Türkiye’de ikinci doz aşı olan vatandaşların ortalaması yüzde 68,13 olduğunu duyurdu. Bu kapsamda en az iki doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfusa göre aşılama oranı yüzde 76,4 ile Kırklareli birinci sırada yer alıyor.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlimizde halkımızın yüzde 76,4’ünün 2 doz aşısını tamamlaması ile aşılama oranında Türkiye birincisi olduk. Kırklarelili hemşerilerimi tebrik ediyorum. İyi ki varsınız, her zaman sizinle gurur duyuyorum. Emeği geçen sağlık çalışanlarımız, çalışma arkadaşlarım ve duyarlı halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar randevularını alarak hastane ve aile sağlığı merkezlerinde aşılarını yaptırıyor. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aşısını olan Abidin Edret, aşılama çalışmalarında Kırklareli, Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti. Edret, “Kırklareli’miz aşılamada birinci sırada yer alıyor, inşallah en yakın zamanda tüm Türkiye’nin aşılanmasını temenni ediyorum. Her şeyin başı sağlık, herkes aşısını olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, karşıyaka haber, ilaçlama, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ankara web tasarım