Kestel Ayak Tenisi Basın Turnuvası’nda kuralar çekildi

Bursa Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2021 - 15:25, Güncelleme: 12.11.2021 - 15:25 2969+ kez okundu.
 

Kestel Ayak Tenisi Basın Turnuvası’nda kuralar çekildi

Kestel Belediyesi, TSYD Bursa Şubesi ve Ayak Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile organize edilen Kestel Ayak Tenisi Basın Turnuvası’nda gruplar belli oldu.Kestel Belediyesi, TSYD Bursa Şubesi ve Ayak Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile organize edilen Kestel Ayak Tenisi Basın Turnuvası, pazar günü saat 10.30’da gerçekleşecek. Grup usulü yapılacak olan turnuvada ise bugün kuralar çekildi. Kurayı, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi çekti. 3 as 1 yedek olmak üzere 4 kişiden oluşacak takımları, sürpriz hediyeler bekliyor. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, tüm takımlara başarılar diledi.Çekilen kura sonuçlarına göre grup dağılımları ise şöyle:A Grubu1-Bursa’ya Dair Herşey2-BDH.com3-TGRT Haber4-Anadolu AjansıB Grubu1-Bursa Hayat2-EnBursa.com3-Bursa Haberdar Gazetesi4-BursadabügunC Grubu1-Line TV2-İHA3-Anadolu Ajansı-2D Grubu1-İGF2-Kestel Online3-Bursa Hakimiyet
Kestel Belediyesi, TSYD Bursa Şubesi ve Ayak Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile organize edilen Kestel Ayak Tenisi Basın Turnuvası’nda gruplar belli oldu.

Kestel Belediyesi, TSYD Bursa Şubesi ve Ayak Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile organize edilen Kestel Ayak Tenisi Basın Turnuvası, pazar günü saat 10.30’da gerçekleşecek. Grup usulü yapılacak olan turnuvada ise bugün kuralar çekildi. Kurayı, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi çekti. 3 as 1 yedek olmak üzere 4 kişiden oluşacak takımları, sürpriz hediyeler bekliyor. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ve TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, tüm takımlara başarılar diledi.

Çekilen kura sonuçlarına göre grup dağılımları ise şöyle:



A Grubu

1-Bursa’ya Dair Herşey

2-BDH.com

3-TGRT Haber

4-Anadolu Ajansı



B Grubu

1-Bursa Hayat

2-EnBursa.com

3-Bursa Haberdar Gazetesi

4-Bursadabügun



C Grubu

1-Line TV

2-İHA

3-Anadolu Ajansı-2



D Grubu

1-İGF

2-Kestel Online

3-Bursa Hakimiyet
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck