Rıdvan Şenyurt, CHP'den resmi başvurusunu yaptı

Siyaset 20.03.2023 - 09:16, Güncelleme: 20.03.2023 - 14:16 10097+ kez okundu.
 

Rıdvan Şenyurt, CHP'den resmi başvurusunu yaptı

CHP Konya Milletvekili aday adayı Rıdvan Şenyurt, 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili seçimi için resmi adaylık başvurusunu yaptı.
KONYA (İGFA) -  CHP'de aday adaylığı başvuruları sürüyor. Bu kapsamda Rıdvan Şenyurt, Ankara’ya giderek CHP Genel Merkezi'nde aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti. CHP’de aday adaylık başvurusu 20 Mart Pazartesi (bugün) saat 17.00’de sona erecek.
CHP Konya Milletvekili aday adayı Rıdvan Şenyurt, 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili seçimi için resmi adaylık başvurusunu yaptı.

KONYA (İGFA) -  CHP'de aday adaylığı başvuruları sürüyor.

Bu kapsamda Rıdvan Şenyurt, Ankara’ya giderek CHP Genel Merkezi'nde aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti.

CHP’de aday adaylık başvurusu 20 Mart Pazartesi (bugün) saat 17.00’de sona erecek.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat