Hakan Yavuz: "Bu takım seyirciyle beraber daha iyi işler yapacak"

Yalova Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 14:15, Güncelleme: 29.09.2021 - 14:15 2939+ kez okundu.
 

Hakan Yavuz: "Bu takım seyirciyle beraber daha iyi işler yapacak"

Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Hakan Yavuz, Yalova’da basketbola ilginin iyi olduğunu söyleyerek, "Bu sene seyirciyle berber bu takımın daha iyi işler yapacağına inanıyorum" dedi.Semt77 Yalovaspor, ING Basketbol Süper Ligi’nde 3 Ekim Pazar günü evinde karşılaşacağı Gaziantep Basketbol mücadelesinin hazırlıklarını 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. Taktik ağırlıklı antrenmanda soğuk algınlığı sebebiyle Lamont Da Sean Jones yer almadı. Jones’un iki güne kadar takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Hakan Yavuz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, deplasmanda 86-85 mağlup oldukları Frutti Extra Bursaspor karşılaşması sonrası Türkiye Basketbol Federasyonu’na kural hatası iddiasıyla yaptıkları maç tekrarı başvurusu hakkında bilgi verdi. Yavuz, hakemlerin de hata yapabildiğini kaydetti. 24 yerine hata yapılarak 14 saniye hücum süresinin kendilerine verildiğini dile getirdi. Yavuz, itirazlarına olumlu bir cevap beklemediklerini de ifade etti.Hakan Yavuz, takımın karşılaşmalarda mücadeleci olmasından memnun olduğunu belirterek, şöyle konuştu:"Mücadeleyi vermesen Bursa gibi güçlü takımlara başa baş deplasmanda bir oyun sergileyemezsin. Bursaspor orada seyirci hakkını çok iyi kullandı. Maçın son 2-3 dakikalık bölümünde, bizim öne geçtiğimiz bölümde seyircinin coşmasıyla takım kendine geldi. Biz de inşallah Yalova’daki basketbol sevgisi çok büyük. Bu sene seyirciyle berber bu takımın daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Basketbolumuza tabii 1,5 aylık sürede bir şeyler oturmuyor. Yabancılar farklı tarihlerde geliyor. Her gelen yabancıya yeniden sistemi anlatmak bir süreç kaybı antrenör için. Önümüzdeki 1-1,5 ay içinde daha iyi duruma geleceğiz”.
Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Hakan Yavuz, Yalova’da basketbola ilginin iyi olduğunu söyleyerek, "Bu sene seyirciyle berber bu takımın daha iyi işler yapacağına inanıyorum" dedi.

Semt77 Yalovaspor, ING Basketbol Süper Ligi’nde 3 Ekim Pazar günü evinde karşılaşacağı Gaziantep Basketbol mücadelesinin hazırlıklarını 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. Taktik ağırlıklı antrenmanda soğuk algınlığı sebebiyle Lamont Da Sean Jones yer almadı. Jones’un iki güne kadar takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Hakan Yavuz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, deplasmanda 86-85 mağlup oldukları Frutti Extra Bursaspor karşılaşması sonrası Türkiye Basketbol Federasyonu’na kural hatası iddiasıyla yaptıkları maç tekrarı başvurusu hakkında bilgi verdi. Yavuz, hakemlerin de hata yapabildiğini kaydetti. 24 yerine hata yapılarak 14 saniye hücum süresinin kendilerine verildiğini dile getirdi. Yavuz, itirazlarına olumlu bir cevap beklemediklerini de ifade etti.

Hakan Yavuz, takımın karşılaşmalarda mücadeleci olmasından memnun olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Mücadeleyi vermesen Bursa gibi güçlü takımlara başa baş deplasmanda bir oyun sergileyemezsin. Bursaspor orada seyirci hakkını çok iyi kullandı. Maçın son 2-3 dakikalık bölümünde, bizim öne geçtiğimiz bölümde seyircinin coşmasıyla takım kendine geldi. Biz de inşallah Yalova’daki basketbol sevgisi çok büyük. Bu sene seyirciyle berber bu takımın daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Basketbolumuza tabii 1,5 aylık sürede bir şeyler oturmuyor. Yabancılar farklı tarihlerde geliyor. Her gelen yabancıya yeniden sistemi anlatmak bir süreç kaybı antrenör için. Önümüzdeki 1-1,5 ay içinde daha iyi duruma geleceğiz”.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat