Gebzeli balıkçılar denetimden geçti

Kocaeli Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 14:00, Güncelleme: 29.09.2021 - 14:00 3143+ kez okundu.
 

Gebzeli balıkçılar denetimden geçti

Gebze Belediyesi zabıta ekipleri ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, balıkçıları denetledi.Gebzeli balıkçılar denetimden geçti. İlçe genelinde kurulan semt pazarlarında hizmet veren balıkçı esnaflarına yönelik Gebze Belediyesi zabıta ekipleri ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde; balıkların standart ölçülere uyup uymadığı, sezonun açılması ile birlikte gerekli saklama koşullarına göre muhafaza edilip edilmediği, esnafın hijyen kurallarına uyup uymadığı kontrol edildi. Denetimlerde, kurallara uymayan esnaflara ise idari işlem uygulandı.
Gebze Belediyesi zabıta ekipleri ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, balıkçıları denetledi.

Gebzeli balıkçılar denetimden geçti. İlçe genelinde kurulan semt pazarlarında hizmet veren balıkçı esnaflarına yönelik Gebze Belediyesi zabıta ekipleri ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde; balıkların standart ölçülere uyup uymadığı, sezonun açılması ile birlikte gerekli saklama koşullarına göre muhafaza edilip edilmediği, esnafın hijyen kurallarına uyup uymadığı kontrol edildi. Denetimlerde, kurallara uymayan esnaflara ise idari işlem uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat