FoodHack İstanbul Girişimcilik Mevsimi Etkinliğini Gerçekleştirdi!

Ekonomi 24.02.2024 - 15:02, Güncelleme: 24.02.2024 - 15:13 16547+ kez okundu.
 

FoodHack İstanbul Girişimcilik Mevsimi Etkinliğini Gerçekleştirdi!

İklim krizini çözmek için etki çözümlerini ölçeklendirme tutkusunu paylaşan, kuruculardan ve fon sağlayıcılardan oluşan küresel bir topluluk olan FoodHack’in Türkiye’deki topluluğu olan FoodHack İstanbul 23 Şubat’ta Girişimcilik Mevsimi etkinliğini gerçekleştirdi.
FoodHack İstanbul 23 Şubat 2024’te Girişimcilik Mevsimi (Season of Entrepreneurship) ana temalı etkinliğini Avcılar Uygulamalı Çözüm Ve İnovasyon Merkezi (AVÇİM)‘de gerçekleştirdi. Ekosistem paydaşlarının katılım gösterdiği etkinlikte gıda girişimciliğine dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu. FoodHack İstanbul Girişimcilik Mevsimi Etkinliği’ni Gerçekleştirdi FoodHack İstanbul’un Season of Entrepreneurship ana temalı etkinliği AVÇİM‘de gerçekleştirildi. Dr. Elif Güngör Reis koordinatörlüğündeki etkinlikte gıda alanında önemli çalışmalara imza atmış uzmanlar ve girişimciler sahne aldı. Can Koyuncu, Coşkun Yıldırım ve Cemil Gülsu‘nun bilgi ve deneyim paylaşımında bulunduğu etkinlikte moderatörlüğü ise Dr. Elif Güngör Reis yaptı. Etkinlikte gıda alanında önemli çalışmalara imza atmış uzmanların yanı sıra, katılımcı girişimlerin kurucu ve yöneticileri ile ekosistem paydaşları da buluştu. Etkinliğe katılım gösteren sektör paydaşları arasında Avcılar Uygulamalı Çözüm Ve İnovasyon Merkezi (AVÇİM) Koordinatörü Oktay Aslan, Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam, Haber Galerisi Kurucusu Selçuk Softa gibi isimler yer alırken sahnede 3 dakikalık sunumlarla girişimlerini anlatan isimler arasında ise Mustafa Haliloğlu (Tuz Pastil), Kadriye Çakaloğlu (Yummate), Melisa Akkuş (İklim Öncüleri) gibi girişimciler yer aldı. Girişimciler, gıda özelindeki girişimlerini sahnede kendilerine ayrılan süre zarfında ekosistemdeki diğer paydaşlarla paylaştıktan sonra serbest networking başladı. Network kısmında katılımcılar birbiriyle tanışma, girişimlerini yakından tanıtma ve diğer girişimlerle iş birliği seçenekleri üzerine değerlendirmede bulundu. Etkinlik bitiminde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra etkinlik sona erdi. Branding Türkiye’nin medya desteği sağladığı FoodHack İstanbul’un bundan sonraki etkinliklerini takip etmek ve kurum tarafından gerçekleştirilen tüm etkinliklere katılım göstermek için Branding Türkiye’yi takip edebilirsiniz. FoodHack Hakkında FoodHack , iklim krizini çözmek için etki çözümlerini ölçeklendirme tutkusunu paylaşan, kuruculardan ve fon sağlayıcılardan oluşan küresel bir topluluktur. Topluluğumuz dünya çapında 50’den fazla şehirde faaliyet göstermektedir. Etkinliklerimizde 25.000’den fazla katılımcıyı ağırladık, onlarca yeni şirketin kurulmasına yardımcı olduk, yüzlerce yetenekli kişinin iklim sektörüne girmesini destekledik.
İklim krizini çözmek için etki çözümlerini ölçeklendirme tutkusunu paylaşan, kuruculardan ve fon sağlayıcılardan oluşan küresel bir topluluk olan FoodHack’in Türkiye’deki topluluğu olan FoodHack İstanbul 23 Şubat’ta Girişimcilik Mevsimi etkinliğini gerçekleştirdi.

FoodHack İstanbul 23 Şubat 2024’te Girişimcilik Mevsimi (Season of Entrepreneurship) ana temalı etkinliğini Avcılar Uygulamalı Çözüm Ve İnovasyon Merkezi (AVÇİM)‘de gerçekleştirdi. Ekosistem paydaşlarının katılım gösterdiği etkinlikte gıda girişimciliğine dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

FoodHack İstanbul Girişimcilik Mevsimi Etkinliği’ni Gerçekleştirdi

FoodHack İstanbul’un Season of Entrepreneurship ana temalı etkinliği AVÇİM‘de gerçekleştirildi. Dr. Elif Güngör Reis koordinatörlüğündeki etkinlikte gıda alanında önemli çalışmalara imza atmış uzmanlar ve girişimciler sahne aldı. Can Koyuncu, Coşkun Yıldırım ve Cemil Gülsu‘nun bilgi ve deneyim paylaşımında bulunduğu etkinlikte moderatörlüğü ise Dr. Elif Güngör Reis yaptı.

FoodHack İstanbul Girişimcilik Mevsimi Etkinliğini Gerçekleştirdi!

Etkinlikte gıda alanında önemli çalışmalara imza atmış uzmanların yanı sıra, katılımcı girişimlerin kurucu ve yöneticileri ile ekosistem paydaşları da buluştu.

Etkinliğe katılım gösteren sektör paydaşları arasında Avcılar Uygulamalı Çözüm Ve İnovasyon Merkezi (AVÇİM) Koordinatörü Oktay Aslan, Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam, Haber Galerisi Kurucusu Selçuk Softa gibi isimler yer alırken sahnede 3 dakikalık sunumlarla girişimlerini anlatan isimler arasında ise Mustafa Haliloğlu (Tuz Pastil), Kadriye Çakaloğlu (Yummate), Melisa Akkuş (İklim Öncüleri) gibi girişimciler yer aldı.

Girişimciler, gıda özelindeki girişimlerini sahnede kendilerine ayrılan süre zarfında ekosistemdeki diğer paydaşlarla paylaştıktan sonra serbest networking başladı. Network kısmında katılımcılar birbiriyle tanışma, girişimlerini yakından tanıtma ve diğer girişimlerle iş birliği seçenekleri üzerine değerlendirmede bulundu. Etkinlik bitiminde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra etkinlik sona erdi.

Branding Türkiye’nin medya desteği sağladığı FoodHack İstanbul’un bundan sonraki etkinliklerini takip etmek ve kurum tarafından gerçekleştirilen tüm etkinliklere katılım göstermek için Branding Türkiye’yi takip edebilirsiniz.

FoodHack Hakkında

FoodHack , iklim krizini çözmek için etki çözümlerini ölçeklendirme tutkusunu paylaşan, kuruculardan ve fon sağlayıcılardan oluşan küresel bir topluluktur. Topluluğumuz dünya çapında 50’den fazla şehirde faaliyet göstermektedir. Etkinliklerimizde 25.000’den fazla katılımcıyı ağırladık, onlarca yeni şirketin kurulmasına yardımcı olduk, yüzlerce yetenekli kişinin iklim sektörüne girmesini destekledik.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat