Erdekli Muhtarlardan Baycan’a güvenoyu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 14:00, Güncelleme: 30.09.2021 - 14:00 2161+ kez okundu.
 

Erdekli Muhtarlardan Baycan’a güvenoyu

Erdek Muhtarlar Derneği’nin ilk genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına kurucu başkan ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan seçildi.Erdek Muhtarlar Derneği 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı’nın divan başkanlığında yapılan genel kurula, Erdek Muhtarlar Derneği üyelerinin yanı sıra siyasi parti teşkilatları da katıldı.Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ardından başlayan genel kurulun açış konuşmasını yapan Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan, 29 Aralık 2019 tarihli Olağanüstü Genel Kurulda üye çoğunluğunun kararı ve oy çokluğuyla Türkiye Muhtarlar Derneği Erdek Şubesi’nin fesih kararı alınarak, Erdek Muhtarlar Derneği kurulumunun ilk adımının tüm muhtarların katılımı ile atıldığını söyledi.Muhtarlarımızı birlik ve beraberlik içinde aynı çatı altında toplamayı amaçlayan Erdek Muhtarlar Derneği’nin Ali Aydın, Hasan Gedik, İsmail İşler, Yusuf Ay, Nihat Karışık ve Deniz Kıran ile 17 Nisan 2021 tarihinde kurulduğunu hatırlatan Baycan, bugün 25 üye sayısına sahip derneğin 1. Olağan Kongresi’nin yapıldığını belirtti. Konuşmanın ardından yapılan seçimde; Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katıldığı genel kurulda 24 oy alan ve başkanlığa yeniden Semra Baycan seçilirken, yönetim kurulunda Ali Aydın, Hasan Gedik, İsmail İşler, Yusuf Ay, Nihat Karışık ve Deniz Kıran seçildi.
Erdek Muhtarlar Derneği’nin ilk genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına kurucu başkan ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan seçildi.

Erdek Muhtarlar Derneği 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı’nın divan başkanlığında yapılan genel kurula, Erdek Muhtarlar Derneği üyelerinin yanı sıra siyasi parti teşkilatları da katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ardından başlayan genel kurulun açış konuşmasını yapan Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan, 29 Aralık 2019 tarihli Olağanüstü Genel Kurulda üye çoğunluğunun kararı ve oy çokluğuyla Türkiye Muhtarlar Derneği Erdek Şubesi’nin fesih kararı alınarak, Erdek Muhtarlar Derneği kurulumunun ilk adımının tüm muhtarların katılımı ile atıldığını söyledi.

Muhtarlarımızı birlik ve beraberlik içinde aynı çatı altında toplamayı amaçlayan Erdek Muhtarlar Derneği’nin Ali Aydın, Hasan Gedik, İsmail İşler, Yusuf Ay, Nihat Karışık ve Deniz Kıran ile 17 Nisan 2021 tarihinde kurulduğunu hatırlatan Baycan, bugün 25 üye sayısına sahip derneğin 1. Olağan Kongresi’nin yapıldığını belirtti. Konuşmanın ardından yapılan seçimde; Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katıldığı genel kurulda 24 oy alan ve başkanlığa yeniden Semra Baycan seçilirken, yönetim kurulunda Ali Aydın, Hasan Gedik, İsmail İşler, Yusuf Ay, Nihat Karışık ve Deniz Kıran seçildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat