Edremit’in yeni emniyet müdürü Lehimer görevine başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 14:35, Güncelleme: 29.09.2021 - 14:35 2999+ kez okundu.
 

Edremit’in yeni emniyet müdürü Lehimer görevine başladı

Balıkesir’in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Burak Lehimer görevine hızlı başladı.Bitlis Emniyet Müdürlüğü’nden atanan Lehimer, ayağının tozuyla geldiği ilçede, ilk gün Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Roman vatandaşların sorunlarının çözümü için büyük gayreti ile bilinen İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve yeni ilçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer dernek temsilcileri ile Ağa Camisi önündeki çay bahçesinde bir araya gelerek başkanlar ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundular.
Balıkesir’in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Burak Lehimer görevine hızlı başladı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü’nden atanan Lehimer, ayağının tozuyla geldiği ilçede, ilk gün Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Roman vatandaşların sorunlarının çözümü için büyük gayreti ile bilinen İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve yeni ilçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer dernek temsilcileri ile Ağa Camisi önündeki çay bahçesinde bir araya gelerek başkanlar ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat