Başkan Büyükakın: "14 bin 337 insanımızı boğulmaktan kurtardık"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 11:30, Güncelleme: 30.09.2021 - 11:30 1993+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın: "14 bin 337 insanımızı boğulmaktan kurtardık"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediye tarafından sahillerde verilen cankurtaranlık hizmeti kapsamında 11 yılda 14 bin 337 kişinin boğulmaktan kurtarıldığını söyledi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bem-Bir-Sen’in İtfaiye Haftası kutlamasına katıldı. İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 307’nci yılı dolayısıyla yapılan kutlamada konuşma yapan Başkan Büyükakın, "11 yılda 14 bin 337 insanımızı boğulmaktan kurtardık. Sahillerimizde verdiğimiz cankurtaranlık hizmetimizle yine sadece bu yıl bin 695 vatandaşımızın boğulmasının önüne geçtik. Kocaeli İtfaiyesi, Türkiye’ye örnektir. 17 istasyon 76 itfaiye müdahale aracı ve 519 personel ile şehrimize hizmet veriyoruz. Sizlerin daha iyi şartlarda hizmet verebilmeniz için yeni bir hizmet binası yapıyoruz" dedi."Kocaeli İtfaiyesi çok iyi noktada"KOSGEM ile 7 sahilde cankurtaranlık hizmeti verdiklerini söyleyen Büyükakın, "Bunun yanında yıl içerisinde toplam 89 kişiye gönüllü itfaiyecilik eğitimleri verdik. Yaptığınız tüm fedakârlıklar için bir kez daha teşekkür ederim. Bizde bu gururu geleceğe taşıma anlamında elimizden gelenin fazlasını yapmak, tüm imkanlarımızı itfaiye teşkilatımıza sunmak için gayret ediyoruz. Gerek fiziki mekanlar, gerekse donanım açısından Kocaeli İtfaiyesi çok iyi noktadadır. İnşallah daha iyi yerlere gelerek hizmet kalitesini çok daha iyi seviyelere hep birlikte çıkaracağız" diye konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediye tarafından sahillerde verilen cankurtaranlık hizmeti kapsamında 11 yılda 14 bin 337 kişinin boğulmaktan kurtarıldığını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bem-Bir-Sen’in İtfaiye Haftası kutlamasına katıldı. İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 307’nci yılı dolayısıyla yapılan kutlamada konuşma yapan Başkan Büyükakın, "11 yılda 14 bin 337 insanımızı boğulmaktan kurtardık. Sahillerimizde verdiğimiz cankurtaranlık hizmetimizle yine sadece bu yıl bin 695 vatandaşımızın boğulmasının önüne geçtik. Kocaeli İtfaiyesi, Türkiye’ye örnektir. 17 istasyon 76 itfaiye müdahale aracı ve 519 personel ile şehrimize hizmet veriyoruz. Sizlerin daha iyi şartlarda hizmet verebilmeniz için yeni bir hizmet binası yapıyoruz" dedi.

"Kocaeli İtfaiyesi çok iyi noktada"

KOSGEM ile 7 sahilde cankurtaranlık hizmeti verdiklerini söyleyen Büyükakın, "Bunun yanında yıl içerisinde toplam 89 kişiye gönüllü itfaiyecilik eğitimleri verdik. Yaptığınız tüm fedakârlıklar için bir kez daha teşekkür ederim. Bizde bu gururu geleceğe taşıma anlamında elimizden gelenin fazlasını yapmak, tüm imkanlarımızı itfaiye teşkilatımıza sunmak için gayret ediyoruz. Gerek fiziki mekanlar, gerekse donanım açısından Kocaeli İtfaiyesi çok iyi noktadadır. İnşallah daha iyi yerlere gelerek hizmet kalitesini çok daha iyi seviyelere hep birlikte çıkaracağız" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat