Balıkesir’de yıldırımın düştüğü ormanlık alanda yangın

Balıkesir Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2021 - 16:50, Güncelleme: 19.09.2021 - 16:50 4000+ kez okundu.
 

Balıkesir’de yıldırımın düştüğü ormanlık alanda yangın

Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı kırsal Halılar Mahallesi’nde yıldırım düşmesi sunucu ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, Halılar Mahallesi ormanlık alanında yağmur sonrası yıldırım düşmesi neticesinde yangın çıktı. Yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arazöz ve 1 su tankeri müdahale etti. Edremit ilçesinde görevli helikopter de yangın bölgesine sevk edildi. Hızlı müdahale ve zeminin ıslak olması nedeniyle yangın çok kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı kırsal Halılar Mahallesi’nde yıldırım düşmesi sunucu ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Halılar Mahallesi ormanlık alanında yağmur sonrası yıldırım düşmesi neticesinde yangın çıktı. Yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arazöz ve 1 su tankeri müdahale etti. Edremit ilçesinde görevli helikopter de yangın bölgesine sevk edildi. Hızlı müdahale ve zeminin ıslak olması nedeniyle yangın çok kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, karşıyaka haber, ilaçlama, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ankara web tasarım