Protez Tırnak Nedir?

Var olan tırnağın üzerine kolay bir şekilde protez tırnak işlemi yapılır. Protez tırnak merkezimizde 3 ayrı sistem ile uygulanabilir. En basiti UV jeller, herkesin bileceği adıyla ile kalıcı ojelerdir. UV lamba altında donarak tırnağımızı pürüzsüz hale getirmek için kullanılır.

 

 Protez tırnak, ayrıca plastik şablon olarak bilinen tipslerin üzerine de uygulanabilir. Protez tırnakta kullanılan jellerin yoğun olması önemlidir. Protez tırnakta bir diğer teknik olarak akrilik tekniği kullanılır. Akrilik tekniği daha çok yapılan protezin tırnak yeme alışkanlığı sebebiyle tırnak yapısı bozulmuş ya da mantar oluşan tırnaklarda uygulanır.

 

 Toz jel olarak isimlendirilen teknik, en basit ve doğal tekniklerden birisidir. Protez tırnak çok doğal görünür ve kendi doğal tırnağınıza göre iki kat daha kalındır. Böyle olduğu için daha güçlüdür. Merkezimize geldiğiniz zamanda uzmanımız en iyi protez tırnağı uygulayacaktır.

 

 Protez Tırnak Fiyatları

 

 Protez tırnak ilk defa yaptırıyorsanız İstanbul protez tırnak fiyat aralıklarını araştırabilirsiniz. Bonita Nail olarak en uygun fiyatlarla çalışmaya özen gösteriyoruz. Uygun fiyatlarla beraber müşterilerimizin memnun ayrılması içinde ekstra çaba gösteriyoruz. Bizi tercih etmek için kadıköy protez tırnak şubemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 Protez Tırnak Görünümü

 

 Protez tırnak denilince akla hemen uzun ve abartı tırnaklar gelse de bu işlemler artık geçmişte kaldı. Kadınlar kendi tırnaklarının üzerine jel uygulatarak bile tırnaklarını korumaya alıyorlar. Protez tırnağın uzunluğu, rengi ve şekli tamamen müşterilerimizin isteği doğrultusunda yapılmaktadır.