Paranormal Cuma filminin basın toplantısı yapıldı

Paranormal Cuma Filminin Basın Toplantısı: Eğlencenin Merkezi!

Content Turkey'in yapımcılığını üstlendiği ve Hayri Aslan’ın yapımcı olarak yer aldığı, yönetmenliğini Eray Koçak’ın yaptığı Paranormal Cuma filminin basın toplantısı, Limon Yapım'ın bahçesinde gerçekleştirildi. Zengin oyuncu kadrosuyla izleyicileri güldürmeyi hedefleyen film, basın toplantısında da keyifli anlara sahne oldu. Tüm oyuncuların katıldığı etkinlikte espriler ve kahkahalar eksik olmadı.

Hayri Aslan'dan Güçlü Bir Açıklama

Basın toplantısında ilk sözü alan yapımcı Hayri Aslan, “Murat Akkoyunlu'nun canlandırdığı Cuma karakteri, herkesin sevdiği bir karakter. Filmin kalitesine güvenimiz tam. Seyircimiz, Cuma karakterine aşina olduğundan, onların beklentilerini karşılayacak bir film sunacağımıza inanıyorum” dedi. Ardından söz, filmin başrol oyuncusu Murat Akkoyunlu’ya geçti.

Komedi İle Paranormal Olayların Kesişimi

Cuma karakterine hayat veren Murat Akkoyunlu, “Şevket Yerimdar'daki Cuma karakteri için yıllardır bir film yapmak istiyorduk. Yapımcı Hayri Aslan'ı buna ikna edince yola koyulduk. Filmimizin komedisi isminin kendisinden başlıyor. Cuma, paragöz bir karakter olduğundan, onun normal hayatta yaptığı her şeyde eğlenceli bir durum ortaya çıkıyor. Paranormal olaylar ise bu ikilinin bir araya gelmesiyle gelişiyor” diyerek filmin ismi olan Paranormal Cuma’nın hikayesini özetledi.

Eğlenceli Kadro ile Kahkaha Garantisi

Paranormal Cuma, geniş ve yetenekli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başroldeki Murat Akkoyunlu'ya; Hazal Erişkin (Nezihe), Furkan Okumuş (Zeki), Levent Tülek (Profesör Kazım), Şebnem Özinal (Ayla), Metin Coşkun (Komiser Dursun), Serap Önder (Sema), Melisa Dilber (Sude), Metehan Özcan (Danyal), Erman Cihan (Hulusi), Cemal Gönen (Emrah), Erol Taştan (Kısmet baba), Tarkan Koç (Başhekim), Selahattin Mutlu (Naci) ve Samet Gürsel (Behram) gibi birçok yetenekli oyuncu eşlik ediyor. Erol Hızarcı'nın yazdığı bu eğlenceli film, 18 Ekim’de sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Paranormal Cuma’nın Hikayesi

Film, üniversite hastanesinde tamirci olarak çalışan Cuma'nın sakarlıkları sonucu yaşanan komik olayları anlatıyor. Cuma, yaptığı bir hata sonrası hastanenin altını üstüne getirirken, kaybolan bir kadavranın yerine bir cenaze arabasındaki cesedi çalar. Patlak veren tuhaf olaylar sonucu, kasabadaki bir cenaze ve düğün alt üst olurken, Cuma, kasabada paranormal olayların gerçekleştiğini herkese kabul ettirmeye çalışır. Ancak bu durumdan kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır.