İstanbul'da Antika Eş˛yalarınız İçin Arayınız

Kadıköy ve Şişli bölgesinde olan firmamız 15 senedir sektörde olup osmanlıca el yazma eserler, yağlı boya tabloları, antika eşya alanlar konularında hizmetlerin olup telefonla adresinize Áal˝˛˝r.İstanbul'da bütün ilçe ve mahallelere gelmekteyiz. Dükkalarımızda eski porselen objeler, antika mobilya alanlar, aydınlatma ürünleri avize ve lambeder temin edilebilir.

G¸n geÁtikÁe b¸y¸yen antika ve plak merak˝ yeni kolleksiyonerlere kucak aÁmaktad˝r. Kolleksiyon ¸r¸nleri aras˝nda antika plak alanlar˝, ikinci el kitap ve eski ilk bask˝ alanlar˝ iÁin kullan˝l˝r.Şu bir plak sat˝˛lar˝ uzun oyuncu-45 lik plak-ta˛ plak alanlar˝ olarak sat˝˛lar˝.

Dokuma hal˝lar b¸nyan, hereke, ipek hal˝, milas, b¸y¸k boy ˝sparta hal˝s˝ ilgi alanlar˝m˝zdand˝r.

ıstanbul ıÁinde An˝nda Hizmet
T¸m ıstanbul Geneli Antika Alım Hizmeti; Sar˝yer Antika, Be˛ikta˛ Eski E˛ya , Beyolu Antikac˝, Fatih ıkinci El Kitap, Bak˝rkˆy Plak Alan Yerleri, Kad˝kˆy Antikac˝, Tuzla Porselen E˛yalar, Kartal Mobilya Alanlar, Maltepe El Dokuma Hal˝ Alanlar, İsk¸dar Antikac˝lar «ar˛˝s˝, Beykoz Antika Al˝m Sat˝m


Antika Alanlar E˛ya Al˝m Sat˝m
Her zaman m¸˛teri memnuniyetini ilk s˝rada tutan antika alanlar e˛ya al˝m sat˝m firmam˝z en g¸venilir hizmetleri sizlere en k˝sa s¸rede sunmaktad˝r.

Antika Alanlar
K¸Á¸k b¸y¸k herkesin Áok fazla ilgi duyduu antika e˛yalar iÁin hiÁ zaman kaybetmeden antika alanlar firmam˝zdan yard˝m alabilirsiniz.Firmam˝z b¸nyesinde bulunan Áok say˝da antika e˛yalar sayesinde arad˝˝n˝z her t¸rl¸ ¸r¸nleri en k˝sa s¸re iÁinde bulman˝z m¸mk¸n olmaktad˝r.