İbrahim Murat Gündüz ve Erkan Çelik’ten ünlü sunucu Tarık Sayın’a büyük jest

Sporsever kişiliği ile tanınan Adana’lı ünlü girişimci İbrahim Murat Gündüz Türkiye’nin çeşitli yerlerinde inşaat, emlak, avm işletmeciliği gibi konularda  sektör lideri olan Novada Şirketler Grubu’nun İstanbul Ataşehir’de Tarık Sayın’ın organize ettiği ‘Golden Gloves Awards’ ödül gecesinin ana sponsoru olmasını sağlayarak Tarık Sayın’a büyük bir jest yaptı.

 

Novada Şirketler Grubunun yönetim kurulu üyesi ve Ceosu olan Erkan Çelik ile dostlukları çok eskiye dayanan İbrahim Murat Gündüz hayır ve yardım konularında birlikte hareket ettiği dostundan ‘golden gloves awards’ organizasyonunun ana sponsoru olmalarını ve maddi destek vermelerini rica etti.

 

Yakın Dostu İbrahim Murat Gündüz’ün bu anlamlı isteğini geri çevirmeyen ünlü iş insanı Erkan Çelik Novada Şirketler Grubunun tüm imkanlarını seferber ederek  Finans Ceo’su Onur Yalın’a  ‘golden gloves awards’ ödül gecesi için gereken tüm desteği vermesi konusunda talimat verdi.

 

Kendilerinden yardım istendiğinde yardım isteyene severek destek olmayı prensip haline getirmiş tanınmış iş insanları İbrahim Murat Gündüz ve Erkan Çelik ünlü organizatör Tarık Sayın’ın eseri olan ve Türkiye’de ilk defa düzenlenen konsepti fight sporları ile ilgili olan  ödül gecesnin ana sponsoru olarak organizasyonun gerçekleşmesini sağladılar.

 

Halen aktif olarak siyaset yapan ve şu anda Demokrat Parti İzmir Narlıdere İlçe Başkanlığı görevini icra eden  Sektör Lideri Novada Şirketler Grubunun  yönetim kurulu üyesi ve ceo su Erkan Çelik dostu İbrahim Murat Gündüz ile  birlikte özellikle Spor ile alakalı düzenlenecek her organizasyona  maddi manevi yardım ederek maddi  destek verecekleri konusunda söz verdiler.

 

Sektör Lideri Novada Şirketler Grubunun Finans Ceo’su iş insanı  Onur Yalın ise  ‘golden gloves awards’ ödül gecesi organizasyonu için gerekli maddi desteği Tarık Sayın’a  vererek Türk Sporu için yaptıkları bu yardımdan büyük memnuniyet duyduklarinı belirtti.

 

Tanınmış iş insanı Erkan Çelik bu muhtelem ödül gecesinde Spora en büyük desteği  veren yönetici ödülünü alırken hayırsever Adanalı işadamı  İbrahim Murat Gündüz’de  Türkiye’nin 2022 yılı spor elçisi ödülünü aldı.